Meer dan een job

Het leven van miljoenen burgers verbeteren en de samenleving van morgen vormgeven, dat is wat duizenden werknemers van de federale overheid elke dag opnieuw doen.

Kies je voor ons, dan kies je voor een werkgever die jouw kennis en kunde naar waarde schat en jou de kans geeft jezelf dag na dag verder te ontwikkelen. Wij zijn overtuigd van je talent en stellen alles in het werk om een plek te bieden waar je makkelijk het evenwicht vindt tussen je professionele ambities en je privéleven.

Een job waar je de touwtjes in handen hebt, is werken voor .be.

Overtuigd?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek onze vacatures

Maak het verschil

Alle federale overheidsorganisaties zetten zich in het belang van de staat in, wat neerkomt op het belang van alle burgers in ons land.

Ambtenaar zijn is meer dan een statuut, noch is het een job als een andere. Als je werkt in de publieke sector, heb je het voorrecht om actief bij te dragen aan een samenleving waarin het goed toeven is.

Alles wat je doet, komt zo jezelf én de miljoenen andere mensen om je heen ten goede.

Op zoek naar een job met impact?

Word topmanager bij de overheid!

Meer weten

Werk aan jezelf

Terwijl je je ten dienste stelt van anderen, krijg je bij ons de kans om op persoonlijk vlak te groeien en doorlopend aan je ontwikkeling te werken.

Je hebt de keuze uit een grote verscheidenheid aan opleidingen, zodat je het meeste uit jezelf haalt. Bovendien kan je bij de overheid een loopbaan uitbouwen die alle kanten uitgaat: verken nieuwe horizonten, ga interessante uitdagingen aan en bekwaam je in de domeinen die je het sterkst interesseren.

Vind de perfecte balans

We leven in een tijdperk waarin we met z’n allen voortdurend meerdere ballen in de lucht proberen te houden. Wie aan de slag is bij de overheid kan gelukkig rekenen op veel flexibiliteit. Zo kan je die dagelijkse beslommeringen makkelijker aan.

De federale overheid ziet er als werkgever op toe dat je werk aansluit bij je behoeften en het beste in je naar boven brengt. Bij ons modern personeelsbeleid hoort uiteraard ook telewerk: je hebt niet meer dan een goede internetverbinding nodig om (deels) van thuis uit te kunnen werken.

Wil je je loopbaan zelf in handen nemen?

Ontdek de mogelijkheden die de federale overheid te bieden heeft

Meer weten

Maak kennis met je toekomstige collega's

Ontdek onze werkgevers

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures