Giuseppe Tamburrini

GiuseppeTamburrini

Vertel ons over je job …

Ik help de verantwoordelijke van de cel boekhouding bij het uitvoeren van de materiële en administratieve taken die nodig zijn voor de boekhouding of het financiële beheer. Het gaat bijvoorbeeld om geschillen of om de behandeling van dossiers die verband houden met inkomsten en uitgaven. Daarnaast sta ik, afwisselend met mijn collega's, in voor de informatiepermanentie voor het publiek, zowel per telefoon als aan het loket.

Waar heb je deze vacature gevonden?

Ik ken Selor al sinds de jaren 90 en had al deelgenomen aan meerdere testen. Toen werden de vacatures nog hoofdzakelijk via de pers bekendgemaakt. Maar voor deze functie vond ik de vacature op het internet.

Wat heeft je gemotiveerd of wat trok je aan in deze functie?

Naast de vele voordelen van de openbare dienst, sprak vooral de functiebeschrijving me aan: kunnen werken én bijleren in een domein dat interessant is en ook nog nuttig voor mijn privéleven.
Abstracte testen en logische testen. Daarvoor heb ik mij niet speciaal voorbereid, al heb ik vooraf wel op de website van Selor informatie gezocht over de verschillende testen. Ik had ook al wat ervaring omdat ik vroeger al aan soortgelijke testen had deelgenomen.

Vind je dat de functie overeenstemt met je verwachtingen?

Helemaal. Het is een materie die constant evolueert en bovendien hangt er hier een toffe sfeer.

Hoe is je eerste werkdag verlopen?

Een collega heeft mij rondgeleid doorheen het volledige gebouw. Wat was voor jou de grootste verandering sinds je in je nieuwe job bent gestart? Het glijdende uurrooster vind ik zeer comfortabel.

Heb je nog een anekdote?

Ik heb al heel wat bijzondere momenten beleefd aan het loket, maar wat precies houd ik liever voor mezelf.

 

 

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures