De Gewestelijke Overheidsdienst Brussel (GOB)

Een job bij de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel?

De GOB voert de beslissingen van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering uit en draagt zo concreet bij aan de verbetering van de levenskwaliteit van de Brusselaars.

Onze beroepen bestrijken uiteenlopende domeinen - zachte mobiliteit, engineering, gelijke kansen, financiën, communicatie, boekhouding, overheidsopdrachten, huisvesting, contacten met de plaatselijke besturen, beheer van Europese fondsen, vertegenwoordiging van het gewest in het buitenland, human resources - en we kunnen kwaliteitsvol personeel met allerlei profielen goed gebruiken: keukenhulpen, architecten, secretarissen, ingenieurs, bouwplaatscontroleurs, juristen, ...

Gedurende je hele loopbaan ondersteunen we de ontwikkeling van je kennis, competenties en ervaringen aan de hand van een uitgebreide catalogus met opleidingen, mogelijkheden tot interne mobiliteit en bevorderingsexamens.

Onze teams bestaan uit personen van alle leeftijden, met uiteenlopende ervaring, van alle achtergronden en met verschillende competenties. In het dagelijkse werkleven levert deze diversiteit een echte rijkdom op voor de GOB.

Een andere niet te onderschatten troef is dat de GOB je de mogelijkheid biedt om een beter evenwicht tussen werk en privéleven na te streven en laten we de vele extralegale voordelen niet vergeten: 35 wettelijke verlofdagen, glijdende werkuren, de mogelijkheid om te telewerken, een MIVB-abonnement, maaltijdcheques, een Sociale Dienst, een sportzaal, en kantoren die vlot bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Samengevat: werken voor de GOB, dat is bijdragen aan de werking van een Gewest dat bekommerd is om jouw welzijn.

Alle info over de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel vind je op: overheidsdienst.brussels.

 

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures