Jobs bij het Federaal agentschap voor de kinderbijslag (FAMIFED)? Solliciteer voor deze overheidsdienst

FAMIFED biedt je interessant werk in een aangename werkomgeving, waarbij je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen door opleiding en ervaring.

Samen bouwen we aan een toekomst …

  • waarin het recht op kinderbijslag voor elk gezin proactief onderzocht wordt op basis van de gegevens beschikbaar via de elektronische gegevensstromen.
  • waarin de gezinnen van het begin tot het einde maximaal bijgestaan worden in de uitoefening van hun recht op gezinsbijslag. Daarbij gaat een speciale aandacht uit naar de meest kwetsbare gezinnen, met veelal jonge kinderen, die een bijzonder belang hebben bij de kinderbijslag om hun gezinsbudget in evenwicht te houden.
  • waarin de gezinnen de complexe kinderbijslagregelgeving vertaald zien in een performante, klantvriendelijke en kwaliteitsvolle dienstverlening.
  • waarin de gezinnen spontaan geïnformeerd worden over de kinderbijslagregelgeving in een heldere, toegankelijke taal. 

Kinderbijslag : een échte uitdaging!

  • Ben je enthousiast en creatief?
  • Houd je van teamwerk?
  • Wil je werken in een moderne instelling die dienstverlening aan de burger en kwaliteitszorg vooropstelt?

Solliciteer dan zeker voor een van onze vacatures. Wij rekruteren uiteenlopende profielen zoals: juristen, economisten, controleurs of sociale inspecteurs, sociaal assistenten, ervaren informatici, managers, vertalers, communicatiespecialisten, administratief en logistiek assistenten … 

Werken bij FAMIFED

Onze medewerkers waarderen vooral de moderne werkomgeving en onze dynamische en transparante bedrijfscultuur waar diversiteit, betrokkenheid en waarden als trots, vertrouwen en wederkerigheid centraal staan.

Werken bij FAMIFED betekent meewerken aan ambitieuze en vernieuwende projecten, zoals Telewerk en flexibele werktijden, Klantentevredenheid, Automatisering van werkprocessen.

In het kort, werken bij FAMIFED, is bijdragen aan een essentiële sociale opdracht in het belang van de gezinnen, terwijl je zelf jouw beroeps- en gezinsleven harmonieus kunt combineren.

De centrale diensten van FAMIFED bevinden zich in het administratieve hart van Brussel, in de buurt van het spoorwegstation Brussel-Luxemburg en de metrostations Troon en Maalbeek. Daarnaast heeft FAMIFED provinciale bureaus in Antwerpen, Brugge, Charleroi, Eupen, Gent, Hasselt, Libramont, Luik en Namen.