Belnet

Welkom in ons netwerk!

Benieuwd naar Belnet? Hieronder lees je alvast wie we zijn, wat we doen en wat we jou te bieden hebben. 

Motor voor vooruitgang

Digitalisering neemt elke dag exponentieel toe. Dat biedt nieuwe kansen, maar ook nieuwe uitdagingen. Als National Research & Education Network (NREN) helpt Belnet Belgische kennisinstellingen en overheden om de kansen van de digitale versnelling maximaal te grijpen. Met de meest performante internetconnectie in het land en bijbehorende diensten zijn wij een motor voor wetenschappelijke en maatschappelijke vooruitgang. Dat is een missie waar we trots op zijn en waarvoor we ons elke dag engageren.

Alle kansen tot vooruitgang

Hoe? Door erg dicht bij onze klanten te staan. En door een stevig engagement: bij Belnet nemen we onze publieke verantwoordelijkheid ten volle op. Vakkennis, tevreden klanten en maatschappelijke impact vinden we dan ook belangrijker dan commerciële targets. Net daarom staan jouw nieuwsgierigheid en persoonlijkheid centraal bij de jobinvulling. Belnet biedt de flexibiliteit en autonomie die nodig zijn om je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Ook jou geven we dus alle kansen tot vooruitgang.

Elke Belnetter op zijn best

Bij Belnet beseffen we dat dit alles pas mogelijk is als elke Belnetter op zijn best is. Daarom zetten we maximaal in op balans. Tussen work en life, want een job bij Belnet sluit aan op jouw leven – en niet andersom. Maar ook tussen resultaat en werkvreugde: we zijn professioneel, maar informeel. We zijn volbloed techies maar streven in alles naar de menselijke touch. Bij Belnet werken een 80-tal mensen.

Nieuwsbriefen sociale netwerken

Meer weten over wat er leeft binnen Belnet en tegelijkertijd op de hoogte blijven van de nieuwe vacatures? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn en Twitter.

Naar welke profielen is Belnet op zoek?

Belnet is voortdurend op zoek naar gemotiveerde collega’s voor onze verschillende teams. We rekruteren voornamelijk ICT-profielen, maar ook juristen, administratieve medewerkers...
Een greep uit onze mogelijke functies:

  • IT Project Manager
  • Security Analyst
  • Network Engineer
  • Technical Advisor
  • IT System Manager
  • Account Manager
  • Procurement specialist. 

Heb je je droomjob op onze vacaturepagina gezien en wil je solliciteren? Lees dan snel verder op onze website wat wij jou te bieden hebben en hoe de selectieprocedure zal verlopen.

Is er momenteel geen functie die matcht met jouw profiel? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren.

Enkele projecten waar we binnen Belnet mee bezig zijn:

  • Ontwikkeling van diensten die zijn toegespitst op de behoeften van onderwijs- en onderzoeksinstellingen. eduroam is één van onze meest bekende diensten en laat studenten en onderzoekers toe om veilig en snel te surfen op het draadloze netwerk van hun eigen organisatie én op die van alle andere deelnemende organisaties.
  • Organisatie van evenementen. Belnet voorziet in een gevarieerd programma voor zijn communities, met evenementen voor zowel IT-directeurs, netwerkingenieurs als eindgebruikers. Met onze evenementen willen we onze klanten nog beter leren kennen en hen de mogelijkheid bieden om hun ‘peers’ te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. 

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures