Kan ik feedback vragen over mijn resultaat?

Naast je resultaat kan je bij Selor ook feedback over een test vragen. Neem je deel aan de testen van de generieke screening in het kader van een standaard screening of bevordering via Selor, gebeurt dat zelfs automatisch. Via Mijn Selor ontvang je dan een ontwikkelingsgericht feedbackrapport dat een inzicht geeft in jouw sterke en zwakke punten. Op basis van jouw antwoorden kunnen we vaststellen in welke mate jij de gevraagde competenties hebt. In het rapport wordt dit grafisch weergegeven. Bij feedback kunnen we nooit de juiste antwoorden op de testvragen geven, dit om onze testen te beschermen.

Voor alle andere procedures of proeven contacteer je zelf Selor voor bijkomende uitleg of informatie. Deze feedback vraag je aan bij je Selor-contactpersoon. Zijn of haar naam staat bij de jobomschrijving. Na ontvangst van je resultaat heb je 2 maanden de tijd om deze feedbackaanvraag in te dienen. Binnen de maand ontvang je vervolgens de motivering van je resultaat en een ontwikkelingsgerichte feedback op de door jou afgelegde test.

Bij feedback kunnen we nooit de juiste antwoorden op de testvragen geven, dit om onze testen te beschermen. 

Test

Hoe vraag je de feedback aan?

Wanneer ontvang je de feedback?

Hoe ontvang je de feedback?

Pc-test(en)

Via een mail naar de contactpersoon (van Selor) vermeld in de jobomschrijving. Geef je rijksregisternummer en de code van de procedure en de jobtitel  mee in de mail.  

Binnen de 30 dagen na je aanvraag

Je ontvangt een feedbackrapport per mail waarin grafisch voorgesteld  wordt in welke mate jij de gemeten competenties hebt. 

Interview

Het is niet mogelijk feedback te geven op wat jij gezegd of gedaan hebt tijdens de test. Verwacht geen reconstructie van de test. Je ontvangt een feedbackrapport per mail waarin voorgesteld wordt in welke mate jij de gemeten competenties hebt. 

 

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures