Selor tipt studenten: eerste hulp bij een eerste job

Selor rekruteert voor meer dan 150 verschillende werkgevers, en die hebben geregeld jobs waar geen voorafgaande ervaring voor nodig is. In functie van de voorkennis wordt dan meestal een opleiding voorzien voor wie wordt aangenomen. Een ideale formule voor starters dus, dat zie je ook in dit kort animatiefilmpje speciaal voor wie pas is afgestudeerd.  


Blueguy

 

Vacatures      


> VANAF 30/07/2021 !! 1 administratief deskundige opleidingen (m/v/x) voor de FOD Beleid en Ondersteuning

Een diploma van bachelor zonder ervaring.

Je kan solliciteren tot en met 20/08/2021.

> 1 werftoezichter elektromechanica (m/v/x) voor het Ministerie van Defensie

Een diploma van bachelor behaald in een afdeling elektriciteit, elektronica of elektromechanica.

Je kan solliciteren tot en met 09/08/2021.

1 werftoezichter gebouwen (m/v/x) voor het Ministerie van Defensie

Een diploma van bachelor behaald in een afdeling bouw of architectuur.

Je kan solliciteren tot en met 09/08/2021.

7 documentalisten inlichtingen en veiligheid (m/v/x) voor het Ministerie van Defensie

Een diploma van bachelor. 

Je kan solliciteren tot en met 09/08/2021.

3 cartografen (m/v/x) voor het NGI

OFWEL een diploma van bachelor ( zonder ervaring) behaald in een afdeling Techniek - Technologie - Wetenschappen - Toegepaste wetenschappen - Landbouwkunde - Bio-ingenieur wetenschappen - Industriële wetenschappen - Biomedische en farmaceutische wetenschappen

OFWEL een diploma van bachelor EN een relevante professionele ervaring in het domein van landmeetkunde, topografie, architectuur, of computergestuurd grafisch tekenen van telkens minstens 1 jaar .

Je kan solliciteren tot en met 16/08/2021.

1 data-analist (m/v/x) van het RIZIV
 • Diploma van master in de volgende richting:
  • Bio-ingenieur, Landbouwkunde
  • Informatica, statistiek, wiskunde
  • Sociologie
  • Psychologie
  • Burgerlijk ingenieur (alle opties)
  • Industrieel ingenieur (alle opties).

 • OF een diploma master in het domein economie.

 • OF een diploma master en een relevante professionele ervaring van minstens 1 jaar in het domein van statistiek, verdeeld over ten minste 1 van onderstaande taken:
  • Verwerken van gegevens in het kader van gezondheidszorg, aan de hand van data warehouses, Advanced Analytics en/of Deep/Machine Learning
  • Uitvoeren van statistieken en/of het beheer van grote databanken d.m.v. het gebruik van één van volgende programma's: Power BI, SAS, SQL, R, Python of Excel.
Je kan solliciteren tot en met 09/08/2021.

> 10 maatschappelijk assistenten (m/v/x) voor de gesloten centra van de Dienst Vreemdelingenzaken voor de FOD BINNENLANDSE ZAKEN

Diploma van van maatschappelijk assistent.

Je kan solliciteren tot en met 9/08/2021.

25 monitors/groepsbegeleiders (m/v/x) voor de gesloten centra van de Dienst Vreemdelingenzaken voor de FOD BINNENLANDSE ZAKEN

Diploma van bachelor. 

Je kan solliciteren tot en met 9/08/2021.

1 netwerkbeheerder (m/v/x) voor de de Veiligheid van de Staat

Diploma bachelor behaald in een studierichting informatica, elektronica of programmeren zonder ervaring. 

Je kan solliciteren tot en met 12/08/2021.

1 burgerlijk ingenieur Dienst netwerkveiligheid (m/v/x) voor het BIPT

Diploma van burgerlijk ingenieur/ master in de ingenieurswetenschappen.

Solliciteren kan t.e.m. 02-08-2021.


 

Maak een online cv en solliciteer daarna in 1 muisklik

OnlinecvG

Bij Selor kan je alleen online solliciteren. Daar heb je een eigen profielpagina nodig, ‘Mijn Selor’. Hier kan je ook online jouw cv ingeven. Eens je dit hebt ingevuld, kan je het makkelij/ hergebruiken wanneer je voor verschillende functies solliciteert. Handig dus! Zorg er wel voor dat je geregeld kijkt of alle info nog up-to-date is. Dit animatiefilmpje toont in minder dan 2 minuten hoe je solliciteert bij Selor.

 

Solliciteer al tijdens je studies

Zelfs voor jobs waarvoor je een diploma nodig hebt, kan je al solliciteren als laatstejaarsstudent. En dus ook deelnemen aan de selectietesten bij Selor. Als je verdergaat in de procedure en uiteindelijk in aanmerking komt voor een job, moet je wel je diploma behaald hebben.

Maak nu al kennis met sollicitatietesten en interviews

Solliciteren via Selor betekent ook deelnemen aan selectietesten. Het gaat zowel om pc-testen als interviews, en de bedoeling is steeds om jouw competenties in te schatten. Zeker wie pas afstudeert, is daar niet meteen mee vertrouwd. Op de website van Selor vind je daarom een uitgebreid overzicht van alle mogelijke testen. Naast wat uitleg zijn er ook oefentesten, zodat je vooraf al een idee hebt van wat je te wachten staat. In dit filmpje vertellen we hoe interviews eraan toegaan.

Gelijke kansen voor iedereen

Heb je een handicap, leerstoornis of beperking? Laat die je vooral niet tegenhouden om een uitdagende job te zoeken. Selor trekt voluit de kaart van gelijke kansen en zorgt voor ‘redelijke aanpassingen’ wanneer je aan selectietesten deelneemt. Dat kan gaan van vergroot- of voorleessoftware tot een tolk gebarentaal. Het enige wat jij hoeft te doen, is tijdig deze aanpassingen aanvragen.