Selor tipt studenten: eerste hulp bij een eerste job

Selor rekruteert voor meer dan 150 verschillende werkgevers, en die hebben geregeld jobs waar geen voorafgaande ervaring voor nodig is. In functie van de voorkennis wordt dan meestal een opleiding voorzien voor wie wordt aangenomen. Een ideale formule voor starters dus, dat zie je ook in dit kort animatiefilmpje speciaal voor wie pas is afgestudeerd.  


Blueguy

 

Vacatures         

> VANAF 10/05/2021 !! 1 teamleader materiaalbeheerders (m/v/x) voor het Ministerie van Defensie

Een diploma master. Je wordt eveneens toegelaten als je laatstejaarsstudent bent van het academiejaar 2020-2021 voor het behalen van het vereiste diploma.

Solliciteren kan tot en met 24/05/2021.

> 5 ingenieurs speciale technieken (m/v/x) voor het Ministerie van Defensie
 • OFWEL een diploma van master in de industriële wetenschappen / industrieel ingenieur in het domein elektriciteit, elektromechanica, mechanica of elektronica OF een diploma van Burgerlijk ingenieur/ master in de ingenieurswetenschappen in het domein elektriciteit, elektromechanica, mechanica of elektronica. Je wordt eveneens toegelaten als je laatstejaarsstudent bent van het academiejaar 2020-2021 voor het behalen van het vereiste diploma.
 • OFWEL een diploma van master in de industriële wetenschappen / industrieel ingenieur OF een diploma van Burgerlijk ingenieur/ master in de ingenieurswetenschappen EN e en relevante professionele ervaring in het domein van speciale technieken van gebouwen van minstens 1 jaar.
Solliciteren kan tot en met 04/06/2021.

> 1 ICT-assistent (m/v/x) voor het Nationaal Geografisch Instituut
 • OFWEL een diploma van hoger secundair onderwijs in de richting informatica, computerwetenschappen of elektronica
 • OFWEL een diploma van hoger secundair onderwijs EN een relevante professionele ervaring in het domein van IT van minstens 1 jaar in ten minste 1 van onderstaande taken:
  • Technische opleidingen geven
  • Technische documentatie opstellen
  • Ondersteuning van gebruikers/helpdesk
  • Installatie informatica
  • Beheren van servers
  • Beheren van netwerken
  • Programmeren
  • Software development.
Solliciteren kan tot en met 21/05/2021 via selor.be.

> 1 toezichter contracten pijpleidingwerken (m/v/x) voor het Ministerie van Defensie

- OFWEL een diploma van bachelor (of technisch ingenieur) behaald in een studierichting elektriciteit, elektronica, elektromechanica of mechanica. Je wordt eveneens toegelaten als je laatstejaarsstudent bent van het academiejaar 2020-2021 voor het behalen van het vereiste diploma.

- OFWEL een diploma bachelor EN een relevante professionele ervaring van telkens minstens 1 jaar in het domein van elektriciteit, elektronica, elektromechanica of mechanica in minstens één van onderstaande taken:
 • het uitvoeren van studies (opmaak bestekken en plannen),
 • het calculeren van een kostenraming,
 • het opvolgen van werven in het kader van overheidsopdrachten,
 • het opvolgen en aansturen van infrastructuurwerken bij een aannemer,
 • het plannen en voorbereiden van infrastructuurwerken bij een aannemer.
Je kan solliciteren tot en met 21-05-2021.

> 2 technische deskundigen HVAC of elektriciteit (m/v/x) voor de Regie der Gebouwen

Een diploma van bachelorbehaald in een afdeling elektromechanica of elektriciteit. 

Je kan solliciteren tot en met 9 mei 2021.

> 6 assistenten contract managers(m/v/x) voor het Ministerie van Defensie

Diploma van bachelor. 

Je kan solliciteren tot en met 10 mei 2021.

> 2 architecten Brugge of Leopoldsburg (m/v/x) voor het Ministerie van Defensie
 • Diploma van Architect / Master in de Architectuur
 • Diploma van Burgerlijk Ingenieur-Architect / Master in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur.
Je kan solliciteren tot en met 21 mei 2021.


 

Maak een online cv en solliciteer daarna in 1 muisklik

OnlinecvG

Bij Selor kan je alleen online solliciteren. Daar heb je een eigen profielpagina nodig, ‘Mijn Selor’. Hier kan je ook online jouw cv ingeven. Eens je dit hebt ingevuld, kan je het makkelij/ hergebruiken wanneer je voor verschillende functies solliciteert. Handig dus! Zorg er wel voor dat je geregeld kijkt of alle info nog up-to-date is. Dit animatiefilmpje toont in minder dan 2 minuten hoe je solliciteert bij Selor.

 

Solliciteer al tijdens je studies

Zelfs voor jobs waarvoor je een diploma nodig hebt, kan je al solliciteren als laatstejaarsstudent. En dus ook deelnemen aan de selectietesten bij Selor. Als je verdergaat in de procedure en uiteindelijk in aanmerking komt voor een job, moet je wel je diploma behaald hebben.

Maak nu al kennis met sollicitatietesten en interviews

Solliciteren via Selor betekent ook deelnemen aan selectietesten. Het gaat zowel om pc-testen als interviews, en de bedoeling is steeds om jouw competenties in te schatten. Zeker wie pas afstudeert, is daar niet meteen mee vertrouwd. Op de website van Selor vind je daarom een uitgebreid overzicht van alle mogelijke testen. Naast wat uitleg zijn er ook oefentesten, zodat je vooraf al een idee hebt van wat je te wachten staat. In dit filmpje vertellen we hoe interviews eraan toegaan.

Gelijke kansen voor iedereen

Heb je een handicap, leerstoornis of beperking? Laat die je vooral niet tegenhouden om een uitdagende job te zoeken. Selor trekt voluit de kaart van gelijke kansen en zorgt voor ‘redelijke aanpassingen’ wanneer je aan selectietesten deelneemt. Dat kan gaan van vergroot- of voorleessoftware tot een tolk gebarentaal. Het enige wat jij hoeft te doen, is tijdig deze aanpassingen aanvragen.