Word het talent van morgen bij de Pensioendienst!

Je hebt een masterdiploma en je bent op zoek naar een job, een uitdaging en iets nieuws? Word een Tomorrow Talent!
Je krijgt de kans om 2 verschillende functies uit te testen bij de Pensioendienst. Bevalt het werk je? Dan kies je je definitieve functie uit een lijst van open vacatures.

Tomorrow Talent, wat is dat eigenlijk?

Dat is een nieuw aanwervingsprogramma voor statutair personeel van niveau A van de Federale Pensioendienst. Spreekt deze ervaring je aan? Dan kun je aan 2 opeenvolgende proefperiodes ('ministages' genoemd) van ongeveer 3 maanden deelnemen bij 2 verschillende diensten, waarbij je observatietaken uitvoert, experts of teamchefs volgt, of zelfs een kort project realiseert. Dankzij die ministages kun je de organisatie leren kennen en je uiteindelijke functie kiezen uit een hele reeks vacatures.

De Pensioendienst is niet op zoek naar technische of zeer specifieke competenties, maar eerder kwaliteiten: zin om te leren, veelzijdigheid, openstaan voor verandering, klantgerichtheid, in staat zijn complexe problemen op te lossen ... Het idee is om talenten aan te werven op basis van algemene competenties, maar vooral op basis van waarden en motivatie.

Welke functies zullen de talenten kunnen uittesten?

De mogelijke vakgebieden zijn zeer uiteenlopend:

  • projectleider voor de departementen Personeel & Organisatie, Logistiek & Financiën en Pensioenrechten,
  • businessanalist voor het departement Pensioenrecht,
  • expert in dossierbehandeling voor de departementen Gegevensbeheer en Pensioenbetalingen,
  • een missievoorbereider voor Interne audit,
  • teamchef...

Waarom deze nieuwe selectiemethode?

De ministages geven de talenten een globaal en open beeld van de organisatie, wat zowel voor hen als voor de organisatie een troef is. De bedoeling is ook een nieuw panel van kandidaten bereiken met andere ambities, die niet meteen aangetrokken zouden zijn tot de publieke sector.

Ik heb interesse!

Solliciteren tot en met 15 november.

Daarnaast organiseert de Pensioendienst een live webinar op donderdag 10 november (van 16u30 tot 18u) om alle vragen van kandidaten te beantwoorden en uitleg te geven over het project.

Alle informatie over Tomorrow Talent is terug te vinden op www.tomorrowtalent.be

 

 

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures