De Federale Overheidsdienst Beleid en Ondersteuning, of kortweg FOD BOSA, is momenteel op zoek naar 7 nieuwe HR Officers. In deze functie beheer je de loon- en personeelsdossiers van medewerkers binnen de federale overheid. Belangrijk is dat je op een zorgvuldige, efficiënte manier omgaat met alle gegevens en daarbij uiteraard de geldende regelgeving niet uit het oog verliest. Daarnaast sta je ook klaar om vragen te beantwoorden van je klanten.

De ideale HR Officer (m/v/x)
Voor deze job komen enkel personen met een bachelordiploma of laatstejaarsstudenten in aanmerking. Ervaring is echter niet verreist. Wel cruciaal is dat je klantvriendelijk bent aangelegd en een echte teamspeler bent. Neutraliteit, vertrouwelijkheid, een analytische geest, een kritische instelling en een zelfstandige houding zijn andere eigenschappen die van belang zijn.

Natuurlijk moet je ook de relevante reglementering en wetgeving toe kunnen passen, al word je daar wel voor opgeleid. Tot slot, misschien het allerbelangrijkste: een stevige dosis motivatie, want daar maak je zeker het verschil mee!  

Niet te versmaden aanbod
Behalve een aantrekkelijk basisloon, kan je bij de FOD BOSA ook rekenen op heel wat andere, interessante voordelen. Een greep uit het aanbod:

  • Glijdende werkuren in een 40-uren week
  • 12 dagen recup
  • Minimaal 26 verlofdagen
  • Bijkomend verlof tussen Kerstmis en Nieuwjaar
  • Uitgebreid opleidingsaanbod tijdens werkuren
  • Gratis openbaar vervoer naar het werk
  • Voordelige hospitalisatieverzekering
  • Betaalbare én lekkere maaltijden in bedrijfsrestaurant

Over FOD BOSA
De FOD Beleid en Ondersteuning bestaat sinds 2017 en ondersteunt de federale regering en overheidsorganisaties in de domeinen begroting, human resources, digitale transformatie, bestuur en boekhouding.

Als HR Officer kom je terecht bij het Directoraat-Generaal PersoPoint, het federaal sociaal secretariaat van heel wat overheidsorganisaties.  

Denk je nog steeds dat jij de geknipte kandidaat bent voor de job van HR Officer?
Lees dan de volledige vacature in detail na en solliciteer! Je hebt nog tot en met 7 juni de tijd om je kandidaat te stellen. Wij kijken alvast uit naar jouw sollicitatie!

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures