Heb je zin om samen met ons de War for talent te winnen? Vind je een evidence based aanpak ook belangrijk? Werk je graag op een autonome manier en krijg je energie van klantencontacten en het werken in een meertalig team? Ben je stressbestendig en kan je werken tegen strakke deadlines?


Bekijk dan de jobs hieronder en solliciteer!

We zijn op zoek naar 5 nieuwe collega’s!

1 consultant selectietesten (m/v/x)

Je begeleidt en adviseert selectieconsultants door aanbevelingen te formuleren over de inhoud van hun selectieprocedures en -testen. Je staat in voor het testportfolio en de testplatformen die voornamelijk tijdens selectieprocedures worden gebruikt. Je bent ook verantwoordelijk voor de redelijke aanpassingen van selectietesten voor personen met een handicap, ziekte of leerstoornis.

Wie zoeken we?

Je hebt een master in psychologie of sociaal werk. Ook als laatstejaarsstudent kan je solliciteren! Je kan ook solliciteren als je een andere master hebt en 1 jaar ervaring in selectie en rekrutering en/of ontwikkeling van psychometrische testen.

Solliciteer hier voor de job van consultant selectietesten (m/v/x)

4 consultants Rekrutering & Selectie (m/v/x)

Je bent verantwoordelijk voor de opvolging (van aanvraag tot aanwerving) en invulling van rekruteringsopdrachten voor zeer diverse profielen en klanten. Je begeleidt de ganse selectieprocedure en staat hierbij in nauw contact met de klant die je telkens inlicht over de stand van zaken. Wanneer en hoe je de opdracht invult, bepaal je zelf.

Wie zoeken we?

We zoeken 3 masters en 1 bachelor. Als je een diploma in psychologie of sociaal werk hebt, heb je geen ervaring nodig. En als laatstejaarsstudent kan je ook solliciteren! Heb je een andere master/bachelor? Dan combineer je die met 1 jaar ervaring in selectie en rekrutering.

Master? Solliciteer hier voor de job van consultant Rekrutering & Selectie (m/v/x)
Bachelor? Solliciteer hier voor de job van consultant Rekrutering & Selectie (m/v/x)

We zoeken ook Franstalige collega’s! Hier vind je alle info over deze vacatures.

 

Solliciteer tot en met 3 juni 2019!

Bekijk de deelnemingsvoorwaarden in de functiebeschrijving en solliciteer voor de job die je interesseert.

Heb je vragen over de job? Er is telkens iemand die je meer info kan geven over de job. Je vindt zijn/haar gegevens in de functiebeschrijving. Aarzel niet om die persoon te contacteren!