Argentinië, Afghanistan, de Democratische republiek Congo, Libanon, Chili, Zuid-Afrika, Marokko, Oekraïne, Suriname... De  grote variatie in achtergronden vormt een van de verrijkende facetten van de diversiteit van het federale overheidspersoneel. Selor wil graag nog meer personen met een migratie-achtergrond warm maken om te solliciteren voor een job bij de federale overheid. Daarom verzamelden we 17 inspirerende getuigenissen van federale ambtenaren die je vertellen over hoe ze aan de slag gingen bij een overheidsdienst. Hun diverse verhalen, leeftijden en origines tonen aan dat de federale overheid veel kansen te bieden heeft. 

In zijn inspirerende getuigenis vertelt Sidi waarom hij na jaren in de privé te hebben gewerkt, uiteindelijk koos voor een job als technisch assistent bij het Fonds voor Beroepsziekten!