De vakbonden gaan in november en december actie voeren tegen de besparingsmaatregelen van de regering. De dagen waarop dit zal gebeuren, is de kans groot dat het openbaar vervoer ernstige hinder ondervindt. Maar de geplande selecties voor die dag bij Selor gaan gewoon door.

Wij vragen kandidaten om zich zo goed mogelijk te regelen zodat ze hun test kunnen afleggen. Kandidaten die nog moeten inschrijven voor een test en van plan zijn om met het openbaar vervoer te komen, kiezen best een andere datum.

Hieronder een lijst van de geplande acties voor zover ons bekend:

  • 6 november 2014: grote nationale manifestatie in Brussel
  • 24 november 2014: stakingsacties in de provincies Henegouwen, Luxemburg, Limburg en Antwerpen
  • 1 december 2014: stakingsacties in de provincies Namen, Luik, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen
  • 8 december 2014: stakingsacties in de provincies Vlaams-Brabant, Waals Brabant en Brussel
  • 15 december 2014: nationale staking

Kan je echt niet aanwezig zijn voor een test waarvoor je al bent ingeschreven of heb je nog vragen? Contacteer de infodienst (0800 505 54) of de contactpersoon die vermeld wordt in de functiebeschrijving.