WOW-finaliste in de kijker: Caroline Hittelet

indekijker_carolinehittelet


CAROLINE HITTeLET

Projectleider / OFO

Waarom ben jij de nieuwe WOW-ambtenaar?

Ik doe mijn job als opleidingsbeheerder met heel veel plezier en toewijding. Daarnaast werk ik mee aan talloze projecten waaruit de federale overheid, mijn organisatie of ikzelf voordeel halen: integratietrajecten (themadagen oprichten), stageprojecten, behoefteanalyses bij klanten), discussiegroepen. De sociale media gebruik ik dagelijks, ook het intranet en netwerk en ik heb veel informele contacten met collega's. Daarenboven ben ik moeder van 2 jonge kinderen, dus probeer ik een evenwicht te vinden tussen mijn werk en privé, die me beiden nauw aan het hart liggen. De redding hier ligt in het telewerken: het helpt me om me goed te voelen in beide rollen en deze efficiënt uit te voeren. Is dat niet WOW?? Ik reken op jullie!

Op welke prestatie ben je enorm trots?

Mijn tweetaligheid, want daar heb ik hard aan gewerkt. Verder heb ik voor de nieuwe ambtenaren een infodag over netwerking georganiseerd.

Met wie zou je graag eens in de lift willen staan? Wat zou je hem/haar dan vragen?

Michelle Obama. Wat is haar geheime formule om zo'n veelzijdige vrouw te zijn? Ze heeft haar gezin, haar carrière, haar publieke optredens … zonder haar elegantie te vergeten!

Welk advies geef je gratis weg aan collega's?

Leer mensen kennen en neem initiatief!

Welk cliché over ambtenaren klopt absoluut niet?

Dat we hele dage niks doen. Wij zijn wel degelijk dynamische mensen, vol enthousiasme om - samen - onze doelen te bereiken.

Ontdek meer over Caroline en onze andere 9 finalisten op onze Facebook pagina!