Een job zoals geen ander

Door nog meer in te zetten op digitalisering kunnen we de dienstverlening van de federale overheid op radicale wijze transformeren. We staan dan ook voor een uitdaging van jewelste, eentje waar onze vaardige IT’ers nu al dagelijks mee aan de slag gaan.

Overtuigd?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek onze vacatures

Bouw mee aan een digitale overheid

Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, zoeken we echter constant naar getalenteerde en gemotiveerde personen die hun schouders willen zetten onder gevarieerde, attractieve projecten.

Zorg mee voor de volgende digitale sprong voorwaarts, zoals dat eerder gebeurde bij de lancering van een baanbrekend platform als Tax-on-web of bij de introductie van de eID, dat België als eerste land ter wereld klaarspeelde.

Een job die zoveel te bieden heeft

Bij de federale overheid krijg je de kans om mee aan prikkelende en innovatieve projecten te werken die de ambtenarij een boost geven en de samenleving van morgen vormgeven. Je komt terecht bij een werkgever die flexibiliteit biedt en waar je je expertise kan delen met collega’s die al even gepassioneerd zijn als jij. Leef je uit in projecten, groei en ontwikkel jezelf!

Maak kennis met je toekomstige collega's

Ontdek onze werkgevers

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures