Grégory Peremans

Monsieur X

Applicatieanalist

Na 8 jaar als businessapplicationsanalist bij de directie Arbeidsprocedures van de RVA (waar ik heel wat opstak op professioneel vlak) voelde ik dat de tijd rijp was voor een nieuwe uitdaging.

De werksfeer binnen onze organisatie vond ik prima, dus was het voor mij duidelijk dat een interne vacature de ideale oplossing was. Ik hou namelijk van de menselijke touch binnen onze organisatie en dat wou ik niet kwijt door voor een andere organisatie te gaan werken, waar ik misschien niet meer zou zijn dan een nummer.

Toen er intern reclame werd gemaakt voor een vacature (op het prikbord/op internet) heb ik me dus zonder aarzelen als kandidaat opgegeven, en zeker omdat het voor dezelfde functie (applicatieanalist) was, maar dan bij de directie HR. Een erg interessante uitdaging, want ik was de eerste applicatieanalist die in dienst werd genomen in het HR-team. Ik moest dus zelf een werkkader en nieuwe procedures op touw zetten en de bestaande processen documenteren.

Omdat ik bij dezelfde organisatie ben gebleven, is het contact met m'n vroegere collega's er nog steeds. Ze kunnen indien nodig altijd op me rekenen. Dat is volgens mij een echte troef die interne mutatie te bieden heeft.