Kristof Verreycken

Kristof Verreycken
Vertel ons over je job…

Als leidend ambtenaar begeleid ik projecten. Op vraag van de huurders in onze gebouwen kijk ik naar wat de mogelijkheden zijn om hun problemen aan te pakken. Vervolgens wordt er een dossier uitgewerkt en wordt er een aannemer gezocht. Eenmaal begonnen met de werf, moet het project in goede banen begeleid worden en worden eventueel extra aanpassingen doorgevoerd. Tenslotte wordt de werf gecontroleerd en opgeleverd.

Welk parcours heb je afgelegd voor je bij je huidige werkgever kwam?

Hiervoor heb ik 5 jaar in de privé gewerkt, als projectingenieur in de machinebouw. Machines maken, aanpassen, verbeteren. Zowel het elektrische ontwerp, de programmatie, de veiligheidsstudie, de installatie en de controle op de goede werking ervan nam ik voor mijn rekening.

Werken voor je huidige werkgever … Is dat volgens jou een voordeel?

Qua werksfeer is het ongeveer hetzelfde als voorheen. De flexibele uurregeling is in mijn huidige job een enorm voordeel. Geen minuut gaat verloren omdat je direct kan beginnen. Ook over het verloningssysteem ben ik tevreden.

Welke selectieprocedure heb je doorlopen?

Ik heb tweemaal deelgenomen aan een selectieprocedure bij Selor voor een statutaire job. De tweede keer kwam ik als eerste uit de testen en het mondelinge gesprek, waardoor ik in mijn actuele job ben beland.