Koen Hanff

Koen Hanff

Technisch deskundige Bouw en renovatie, Antwerpen.

Waarom werk je graag voor je huidige werkgever?

Ik werk voor de Regie der Gebouwen in Antwerpen bij de dienst Projecten. Een beetje tegen mijn verwachtingen in ben ik in een jong en dynamisch team terechtgekomen, waar er een goede werkethiek heerst. Zo probeert iedereen zijn werk zo goed als mogelijk te doen en waar nodig steken we elkaar een handje toe. Ik kan altijd bij de collega’s terecht als ik ergens met een vraag zit. Iedereen heeft ook over de vrijheid om zijn job volgens zijn eigen manier van werken in te vullen.

Dankzij verschillende opleidingen krijg je de mogelijkheid om je volledig te ontplooien, je zo verder te ontwikkelen en zelfs op te werken.

Tot slot zit ook de work-life balance goed, onder meer door het grote aantal verlofdagen.

Welke selectieprocedure heb je doorlopen?

Ik heb via Selor gesolliciteerd en deelgenomen aan een test, in mijn geval de postbakoefening. Daarna volgde nog een mondelinge proef. Ik kreeg een technische case voorgeschoteld die ik eerst schriftelijk mocht voorbereiden en daarna voor een jury moest verdedigen.

Vertel ons over je job …

Mijn job bestaat voornamelijk uit het voorbereiden en opvolgen van werven voor verschillende federale overheidsdiensten.

Eerst maak ik aan de hand van de wensen van de klant/bezetter en in samenspraak met de leidend ambtenaar een bestek op voor de uit te voeren werken. Wanneer die werken van start gaan, moet ik erop toezien dat alles wordt uitgevoerd volgens de beschrijving in het bestek. Zo volg ik de werfvergaderingen en de vordering van de werken op.

Ik vind dit een zeer gevarieerde job, met een leuke combinatie tussen de werf en het kantoor.