Ik ben verantwoordelijk voor de keukenmedewerkers bij het KMI.
Ik zie toe op het beheer en de goede werking van de refter. Ik zorg
voor de bestellingen van maaltijden en het organiseren van
recepties en buffetten. Die verschillende taken zorgen ervoor dat
mijn werk erg afwisselend en verrijkend is.
Welk parcours heb je afgelegd voor je bij je huidige werkgever
kwam?
Ik heb eerst 6 jaar in de privé gewerkt. Hier kan ik beter mijn
privé- en beroepsleven combineren. Bovendien zijn mijn taken, sinds
ik hier werk, echt geëvolueerd.
Werken voor je huidige werkgever … Is dat volgens jou een
voordeel?
Ik werk erg zelfstandig en kan veel beslissingen nemen. Tot slot
hou ik ook van het feit dat ik dankzij mijn werk veel menselijke
contacten heb.
Welke selectieprocedure heb je doorlopen?
Ik werd rechtstreeks door het KMI aangeworven met een
arbeiderscontract.