FOD Kanselarij van de Eerste Minister

Duurzaamheid, kwaliteit, expertise.

De Kanselarij ondersteunt de eerste minister bij het leiden en coördineren van het regeringsbeleid. We doen dit onder andere op het vlak van juridische aspecten, de ondersteuning van de Ministerraad en logistieke ondersteuning. We streven naar professionele en efficiënte informatieverstrekking aan de burgers en de organisaties van het land. Ook de dienst Administratieve Vereenvoudiging (DAV) en de Vaste Nationale Cultuurpactcommissie huizen in de FOD Kanselarij. Om internationale journalisten een platform aan te bieden werd in 2000 bovendien het Internationaal Perscentrum opgericht.

Aantal medewerkers (bij benadering): 200

Vaakst gezochte profielen:

Als werknemer kan je bij ons aan de slag in een hele reeks jobs, in een uniek en historisch kader. Aangezien we een kleine organisatie zijn, zoeken we niet naar 1 specifiek profiel. De profielen die we zoeken zijn juist heel uiteenlopend: misschien wil je aan de slag als vertaler, administratief medewerker, jurist of communicatiedeskundige? Check daarom regelmatig selor.be om te weten of er nieuwe vacatures zijn die aansluiten bij jouw profiel. Bovendien zijn we ook steeds op zoek naar geëngageerde stagiairs die belang hechten aan waarden zoals kwaliteit, expertise en duurzaamheid.

Wat onze medewerkers waarderen:

  • de boeiende projecten die hen worden toevertrouwd
  • het afwisselende karakter van de taken en de autonomie om deze af te handelen
  • de aandacht voor het evenwicht privé en professioneel leven: telewerken, flexibele werktijdregeling, kinderopvang in de vakantieperiodes
  • het unieke kader van de organisatie
  • de centrale werkomgeving, op enkele passen van de metro Kunst-Wet en het Centraal Station
  • het grote aanbod aan opleidingsmogelijkheden
  • het actieve gezondheidsbeleid
  • de aandacht voor gelijke kansen en diversiteit.

Een aantal van onze recente projecten:

 

 

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures