Morgane Dille

Dille Morgane

Attaché HR

Herinner je je jouw eerste werkdag? Is er een anekdote die je met ons wilt delen?

Het was amper twee maanden terug, dus ik weet het nog goed. Een collega van de dienst heeft mij welkom geheten en voorgesteld aan een twintigtal personen. Ze heeft me ook nuttige dingen uitgelegd voor mijn toekomstige dagelijkse taken. Ik herinner me nog dat ik me heel klein voelde op de grote ‘plateau’ in open space met zo veel mensen. Ik was half geamuseerd en half ongerust, maar ik had er vertrouwen in. Vandaag lijkt het al lang geleden. Ik ben extreem goed omringd, mijn collega’s zijn geweldig en ik voel me hier al helemaal thuis!

Wat houdt je werk in?

Ik beheer de dossiers rond “personeelsbewegingen” voor de administraties en de stafdiensten. Binnen onze cel zijn we met verschillende personen voor dit soort werk, elke persoon is verantwoordelijk voor enkele administraties of stafdiensten. De dossiers zijn zeer gevarieerd. De ene dag stel ik een functieprofiel op, de andere ben ik bezig met het personeelsplan of bereid ik een bevorderingsdossier voor. Wat verrassend is, is het aantal verschillende en interessante personen met wie ik in contact kwam om deze zaken te realiseren.

Is het volgens jou een voordeel om voor je huidige werkgever te werken?

Zeer zeker, en zelfs op verschillende vlakken. Zo werk ik bijvoorbeeld met doelstellingen en niet op basis van het aantal dagelijks gepresteerde uren. De dagen vliegen voorbij en geen enkele dag verloopt op dezelfde manier. Ik ben hier slechts twee maanden geleden gestart en heb al aan verschillende opleidingen mogen deelnemen. Daardoor en door beschikbaarheid van mijn collega’s, was ik zeer snel inzetbaar. Weten dat je nieuw bent, maar toch al nuttig, helpt je motivatie ook enorm vooruit.

Op welke verwezenlijking ben je het meest trots?

Echte projecten afleveren, daarvoor ben ik hier nog niet lang genoeg. Maar ik ben toch al een beetje fier dat ik zelfstandig verschillende dossiers kan beheren en samenwerken met collega’s van andere diensten die totaal andere functies hebben. Ik heb ook al een klein professioneel netwerk opgebouwd. Al deze aspecten geven me de voldoening om correct werk te leveren in een aangename omgeving: veel werk, maar ook een heel goede sfeer!