Getuigenissen

Srimanti Chatterjee

"Een jong, hecht team"

Lees meer

Nathalie Pierlet

Werken voor de FOD Financiën heeft volgens mij meerdere voordelen, maar het grootste voordeel in mijn ogen is dat je je dagindeling grotendeels zelf in handen hebt.

Lees meer

Rik De Bo

“Als informaticus is het belangrijk om geregeld een workshop, seminarie of opleiding te volgen. De FOD Financiën stimuleert je om je te vervolmaken in je vakgebied en biedt hiervoor alle kansen.”

Lees meer

Anne Swerts

Ik kan mijn meer theoretische ervaring omzetten in de praktijk en leer ik opnieuw volop bij.

Lees meer

David Sibret

Het grootste gedeelte van mijn werk is de vaststelling van het kadastraal inkomen. Het is belangrijk dat dit bijzonder nauwgezet gebeurt aangezien de onroerende voorheffing erop is gebaseerd.

Lees meer

Gerlinde De Vos

"Een groot pluspunt aan werken voor de stafdienst P&O is dat er vele mogelijkheden zijn door de brede waaier van uiteenlopende taken".

Lees meer

Morgane Dille

De dagen vliegen voorbij en geen enkele dag verloopt op dezelfde manier. Ik ben hier slechts twee maanden geleden gestart en heb al aan verschillende opleidingen mogen deelnemen. 

Lees meer

Frédéric Puissant

Ik heb de kans om voor een organisatie te werken die in volle modernisering is en waar de mogelijkheden om te evolueren binnen de loopbaan talrijk zijn.

Lees meer

Damien De Visch

Op informaticagebied heb je dan weer de kans om te kunnen meewerken aan grootschalige projecten die de modernisering en verbetering van de diensten van de federale overheid moeten mogelijk maken.

Lees meer

Véronique Hottat

“Werken voor de overheid geeft je de kans om werk en privé goed te combineren. Ik kan vrij eenvoudig van thuis uit werken en de kosten van openbaar vervoer voor het hele MIVB-net worden terugbetaald.”

Lees meer

Sébastien Guillaume

Er zijn heel wat mogelijkheden op vlak van flexibiliteit (telewerk, satellietwerk, variabel uurrooster). Dat maakt de combinatie met het privéleven eenvoudiger. 

Lees meer

Pascal Drion

Mijn reactievermogen  en creativiteit moeten permanent op volle toeren draaien om een antwoord te kunnen bieden op de verschillende vragen of verzoeken.

Lees meer

Catherine Gautiez

Catherine Gautiez is niveau B (bachelorniveau) en werkt sinds 2002 voor de stafdienst Personeel & Organisatie (P&O).

Lees meer

Caroline Poisson

Door de flexibele werkomgeving (thuiswerk, variabel uurrooster) heb je de mogelijkheid om een mooie loopbaan uit te bouwen.

Lees meer

Tom Bastijns

Met een dynamische, enthousiaste groep trekken we samen aan de kar van de modernisering.

Lees meer

Kathleen Serroyen

Ik geloof sterk in een cultuur van informatie en communicatie en dat is waar Interne Controle voor staat

Lees meer

Danka Marciniak

Naast het juridisch gedeelte is er ook een sociale invalshoek.

Lees meer

Laurent Duquesnoy

Er is een echte kans om carrière te maken.

Lees meer

Stijn Van Hove

Het is een erg uitdagende baan!

Lees meer

Yoeri Huyssen

Voor mijn job is vooral mijn kennis van projectmanagement en IT-management erg interessant.

Lees meer

Jan De Clerq

“De dienst ICT Applications binnen de FOD Financiën is een interessante werkomgeving gezien de diversiteit aan projecten. Dat biedt mogelijkheden om verschillende talenten te ontplooien.”

Lees meer