Halit Alimani

Halit Alimani

Medewerker Cel Interne Controle.


Vertel ons over je job…

Ik ondersteun diensten die maatregelen invoeren voor een maximale efficiëntie in het dagelijkse werk. Enkele van mijn taken zijn concreet: werkprocedures beschrijven, administratieve ondersteunen voor het administratieve werk bij een risicoanalyse van het FBZ (opstellen van notulen, organiseren van vergaderingen, interviews van deelnemers, opstellen van een risicomap…), deelnemen aan het re-engineeringproject…

Welk parcours heb je afgelegd voor je bij je huidige werkgever kwam?

Ik heb eerst 5 jaar gewerkt in de privésector waar ik verschillende jobs heb uitgeoefend: bij de dienst Logistiek/bestellen van goederen. Deze ervaring heeft me onder meer geholpen om mijn analyse- en organisatiecapaciteiten te ontwikkelen die me alle dagen van pas komen in mijn huidige job.

Werken voor je huidige werkgever … Is dat volgens jou een voordeel?

Sinds ik bij het FBZ werk, heb ik aan leefcomfort gewonnen: ik reis met de trein waardoor ik tijd heb om te lezen (vroeger bracht ik die tijd door in de file) en ik kan mijn werktijden aanpassen aan mijn behoeften.

Bovendien heb ik de mogelijkheid om aan interessante projecten deel te nemen, om met bijna alle personeelsleden van het FBZ samen te werken in een aangename sfeer en om opleidingen te volgen die nuttig zijn voor mijn job maar ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Welke selectieprocedure heb je doorlopen?

De eerste test (via Selor) was een postbakoefening, daarna werd ik uitgenodigd voor een interview met o.a. mijn toekomstige diensthoofd en tot slot heb ik een brief ontvangen dat ik een stage van niveau B kon beginnen bij het FBZ om statutair te worden.

Herinner je je eerste werkdag? Wil je een anekdote meedelen?

Wat me het meeste opviel de eerste dag, was de kalmte waarin de personeelsleden werkten. Komende uit de privé, vond ik dat zeer moeilijk in het begin maar vandaag moet ik toegeven dat het een luxe is om te kunnen werken in een serene atmosfeer waardoor ik de hele dag door geconcentreerd blijf.