Patrik

Patrik

Ik werk bij het departement P&O als hoofd van de directie HR Partners waaronder de selectiedienst valt. We becijferen het aantal medewerkers dat nodig is om de organisatieopdrachten te kunnen uitvoeren. Het jaarlijks personeelsbehoeftenplan vloeit voort uit die oefening. Ik ben ook mee verantwoordelijk voor de opmaak van het jaarlijks personeelsactieplan.

Als verantwoordelijke van de dienst HR Partners ondersteun ik, samen met mijn fantastische medewerkers, de leidinggevenden van onze organisatie. Wij zijn het eerste aanspreekpunt en adviseren en ondersteunen hen bij de toepassing van de verschillende HR-processen. Daarnaast verzorgen we de ook het communicatieluik van het HR-beleid. Dankzij een enthousiast team van selectiemedewerkers voeren we het personeelsactieplan uit en stellen we ons creatief en innovatief op om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Het afwisselend takenpakket, de diverse uitdagingen van onze functie en de dynamische werkomgeving waarin we werken geven me ontzettend veel energie.

Bij de Pensioendienst kreeg ik de kans om op verschillende diensten te werken en zo mijn professionele loopbaan uit te bouwen. Ik ben de Pensioendienst dankbaar voor de loopbaankansen die ik er al kreeg.

Wat ook leuk is: ik fiets naar Brussel en kan gebruik maken van de douches in de Zuidertoren om mijn werkdag fris en monter te starten.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures