Gerda Cuyvers

Gerda Cuyvers
Vertel ons over je job…

Ik sta in voor de verzorging van de kinderen.  Zowel verzorgen, troosten, tussenkomen in conflicten, spelen, zingen, verhaaltjes vertellen, woordenschat aanleren, knutselen, zindelijkheid trainen, helpen aan tafel bij zelfstandig eten enz…
Tot 2 jaar geleden deed ik de verzorging van de baby's.  Nu doe ik dat voor kindjes van +- 18 maanden tot +- 36 maanden.

Welk parcours heb je afgelegd voor je bij je huidige werkgever kwam?

Voordien heb ik gekuist in kantoren en een school. Daarna heb ik vervanging gedaan in drie kinderdagverblijven.  En ik heb ook als verkoopster gewerkt in een bakkerij en een kinderkledingzaak.

Werken voor je huidige werkgever … Is dat volgens jou een voordeel?

Ik volg regelmatig opleidingen die ik zelf kan uitkiezen bv taalopleiding Frans. Je kan een taalpremie behalen bij de overheid. Ik ben ook geslaagd voor een gecertificeerde opleiding en ontvang daardoor de premie voor competentieontwikkeling.

Welke selectieprocedure heb je doorlopen?

Ik heb deze job gevonden via de WIS-computer van de VDAB. Ik heb dan mijn sollicitatiebrief verstuurd en werd kort daarna uitgenodigd voor een interview bij Selor. Daarna had ik nog een gesprek in het kinderdagverblijf zelf.