Valérie Prignon

Valérie Prignon
Vertel ons over je job…

Ik werk voornamelijk aan de Telecombarometer. We staan in voor de inzameling en verwerking van de technische en tariefgegevens van de operatoren en delen die met de eindgebruikers via gespecialiseerde forums. Het feit dat we de evolutie van de sector volgen en de informatie verspreiden spreekt me erg aan.
Ideeën uitwisselen, nadenken over de behoeften van de consumenten, informatie verstrekken en die informatie aantrekkelijker maken, al die dingen zetten ons ertoe aan nieuwsgierig en vindingrijk te zijn en onze competenties en de interactie tussen de collega's zoveel mogelijk te ontwikkelen.

Welk parcours heb je afgelegd voor je bij je huidige werkgever kwam?

Ik werkte eerst in de privésector, als dossier- en reportingbeheerder. Wat steeds terugkeert in mijn verschillende jobs  is het verzamelen van cijfers. Ik hou van concrete dingen: vertrekken van de brute cijfers en die cijfers doen spreken, de evoluties die zich aftekenen observeren en er toekomstige tendensen uit afleiden. Dat is in het bijzonder het geval bij het BIPT, waar ik de markt echt zie evolueren van maand tot maand.

Werken voor je huidige werkgever … Is dat volgens jou een voordeel?

De telecommunicatiewereld is een boeiende wereld die voortdurend aan het evolueren is, zowel op technisch als op reglementair vlak. Het gaat allemaal zo snel, je kan niet alles weten of op eigen houtje bezig zijn. Het BIPT geeft ons het nodige vertrouwen en laat ons vrij zelfstandig werken. We evolueren in een jonge en dynamische omgeving. En ik heb ook de mogelijkheid om een keer per week thuis te werken, wat erg praktisch is om een goed evenwicht te hebben qua werk/privé. 

Welke selectieprocedure heb je doorlopen?

Kort nadat ik m'n cv online geplaatst had via Selor, werk ik gecontacteerd en kreeg ik een contractuele betrekking aangeboden.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures