Ik moet testen afleggen bij Selor, waar moet ik me aanmelden?

Op de dag van de test, kom je naar het Selor gebouw aan Brussel-Noord. Kom op tijd, iets vroeger aanwezig zijn is aan te raden. Breng je uitnodiging mee (op smartphone of een geprinte versie) en vergeet ook je identiteitskaart niet.

Als je binnenkomt in het gebouw neem je de roltrap naar de eerste verdieping.

Kom je voor een pc-test?

Ga naar onthaal 1: pc-testen. Daar vind je schermen waar je de code van de test terugvindt en het testlokaal waar naar je je moet begeven. Zorg dat je op tijd bent.  Als je te laat bent, kan je niet meer deelnemen. 

Heb je aanpassingen aan de test gevraagd voor je handicap, ziekte of leerstoornis? Meld dit aan de testbegeleider als je het testlokaal binnenkomt.

Kom je voor een mondelinge test? 

Ga naar onthaal 2: mondelinge testen / bezoekers. Meld je aan bij het onthaal. Daar helpen onze medewerkers je verder. 

Voordelig tarief wanneer je als  werkzoekende met de trein komt

Weet dat je heel goedkoop naar Selor kan komen om selectietesten af te leggen. Voor de treinreis heen en terug betaal je in totaal maar 2 euro. Het maakt niet uit vanuit welk station je vertrekt. Voorwaarde is enkel dat je als werkzoekende ingeschreven bent bij de VDAB. Dit speciale ticket moet je wel één week op voorhand aanvragen. Alle details staan op deze pagina van de website van de VDAB. Je kan ook bellen naar het gratis nummer 0800 30 700 of naar een VDAB-kantoor gaan. Neem zeker je uitnodiging mee die je van Selor gekregen hebt.