Ik ben ambtenaar. Hoe laad ik mijn benoemingsbesluit op?

Als je als statutair federaal ambtenaar deelneemt aan bepaalde procedures wordt er gevraagd of je je benoemigsbesluit wil opladen. 

Met benoemingsbesluit bedoelen we een document dat aantoont dat jij benoemd bent in een job van een bepaald niveau. Dit kan een van de volgende documenten zijn: benoemingsbesluit, uittreksel uit het Belgisch Staatsblad, bewijs van je werkgever, bevorderingsbesluit of bewijs van eedaflegging. 

Let op dat je het document op de juiste plaats opslaat, onder werkervaring in je online cv in je online dossier. Als je aanduidt dat je statutair ambtenaar bent bij de federale overheid, opent een blok waarin je gevraagd wordt het benoemings- of eventueel bevorderingsbesluit op te laden. Het gaat om een document waarover je digitaal beschikt of dat je eventueel ingescand hebt. Let er op dat het een bestand is van dit formaat: PDF, DOC, DOCX, JPG of TIF-formaat en dat het bestand niet groter is dan 8 MB.

Vul daarna bij je werkervaring ook de details in van je huidige job. Daar kan je aanduiden in welke graad of klasse je benoemd bent en bij welke overheidsdienst.  

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures