Wie is vrijgesteld voor de testen van het algemeen gedeelte maar moet zich hiervoor wel inschrijven?

Het kan dat je vrijgesteld bent, maar je moet je wel degelijk inschrijven om je certificaat te ontvangen in je online dossier.

Het is mogelijk dat je deze testen al eens afgelegd hebt en daarom moet je dit nu niet meer opnieuw doen. Je moet je echter wel inschrijven om je certificaat van de vrijstelling te ontvangen. In het kader van bevorderingsprocedures is deze vrijstelling levenslang geldig. Net na je inschrijving zal je het certificaat in je online dossier ontvangen. Je zal dit certificaat nodig hebben bij je inschrijving voor het bijzondere gedeelte.  

Concreet voor de bevordering naar niveau B, ben je vrijgesteld voor deze testen:

  • als je al eens slaagde voor module 1 (generieke screening) in een standaard screening voor een job op niveau C, B of A
  • als je al eens slaagde voor het algemeen gedeelte of reeks 1 (generieke screening) in een bevorderingsprocedure naar niveau C, B of A die georganiseerd werd tussen 2012 en 2014.

Opgelet:

Voor alle vragen met betrekking tot de vrijstellingen voor de generieke screening in het kader van de bevordering bij de Rechterlijke Orde, gelieve contact op te nemen met de HR-dienst van RO via: werving.selor@just.fgov.be.

 

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures