Spreek jij digi-taal?

Selor vult jaarlijks meer dan 3.000 vacatures in. Voor uiteenlopende werkgevers, en voor een brede waaier van functies. De laatste jaren ziet we een duidelijk groei in IT-jobs, dus dat biedt extra perspectieven voor informatici!

Een greep uit de IT-jobs die we onlangs hebben aangevuld: service manager, analist-programmeur, enterprise architect, developer, projectleider …

Blijf op de hoogte

  • Bezoek regelmatig de Selor-website. In de rubriek ‘Vacatures’ heb je steeds een overzicht van openstaande jobs.
  • Maar het kan makkelijker. Schrijf je via ‘Mijn Selor’ in voor onze wekelijkse jobmailings om op de hoogte te blijven van nieuwe jobs! Zeker binnen de sector IT verwachten we nog een aantal nieuwe vacatures in de komende maanden.
  • Via ‘Mijn Selor’ kan je ook al een online cv ingeven. Wil je dan later solliciteren, dan volstaat één druk op de knop.
  • Hoe een sollicitatieprocedure bij Selor precies in zijn werk gaat, zie je in dit filmpje

Vacature

 Blueguy

 


1 systeem- en netwerkbeheerder (m/v/x) voor het Koninklijk Instituut van het Kunstpatrimonium (KIK)
  • OFWEL een diploma van master behaald in een afdeling informatica, computerwetenschappen of elektronica. Je wordt eveneens toegelaten als je laatstejaarsstudent bent van het academiejaar 2019-2020 voor het behalen van het vereiste diploma (in een afdeling informatica, computerwetenschappen of elektronica).
  • OFWEL een diploma van bachelor behaald in een studierichting informatica, elektronica of programmeren OF een diploma master EN een relevante professionele ervaring in netwerk en/of systeembeheerder van minstens 2 jaar binnen een organisatie van ten minste een 50-tal gebruikers.
  • OFWEL een diploma van bachelor EN een relevante professionele ervaring in netwerk en/of systeembeheerder van minstens 4 jaar binnen een organisatie van ten minste een 50-tal gebruikers.
Solliciteren kan tot en met 10/07/2020.

1 informatieveiligheid officer (m/v/x) voor de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid
  • Een diploma van bachelor in een studierichting informatica, computerwetenschappen en programmeren. Je wordt eveneens toegelaten als je laatstejaarsstudent bent van het academiejaar 2019-2020 voor het behalen van het vereiste diploma.
  • OF een diploma van bachelor in een afdeling recht of rechtspraktijk EN een professionele ervaring van 2 jaar in een juridische functie in een domein van Belgische wetgeving is vereist. 
Solliciteren kan tot en met 9/07/2020 via selor.be.


Getuigenissen

Selor vult vaak IT-jobs in voor federale overheidsdiensten. Ontdek hier wat een aantal IT-medewerkers te vertellen hebben over hun job

Ann PannecouckeAnn Pannecoucke
Projectmanager ICT

"Ik kan echt zelf een persoonlijke stempel drukken op mijn projecten, zowel inhoudelijk als technisch."

 

Davy D'haeneDavy D'haene
ICT-deskundige

"Het is een afwisselende job met veel beslissingsvrijheid. Tot op heden kon ik met mijn ervaring en opleidingen al heel wat verwezenlijken."

     
     

Xavier DelorXavier Delor
Hoofd van de dienst ICT

De Koninklijke Bibliotheek is mijn eerste werkgever. Ik kon bij Selor examens afleggen tijdens het laatste jaar van mijn studies want de selectieprocedure stond open voor laatstejaarsstudenten."

 

Pieter VankeerberghenPieter Vankeerberghen
Diensthoofd Projecten & Ontwikkeling

IT-projecten bij de overheid moeten het leven van de burgers en de ambtenaren vergemakkelijken."

     
     

Guillaume DujardinGuillaume Dujardin
Attaché informaticus - functionele analyse

Voor mij ligt de voornaamste roeping van IT in het implementeren van een infrastructuur en een waaier van tools die zowel modern als doeltreffend zijn."

 

Joël_BrichJoël Brich
IT-projectleider

"Ik coördineer de ontwikkeling van business applicaties. Door het specifieke karakter ervan is het niet altijd mogelijk ze aan te kopen. We ontwikkelen ze dus op maat."

     
     

 

 

   

It _bachelor _nl