Grenzen verleggen én beschermen? Word douanier!

Yep, FOD Financiën werft een pak nieuwe medewerkers aan voor de administratie Douane en Accijnzen! Ze zijn op zoek naar een pak nieuwe werknemers die zo’n gevarieerde en maatschappelijk relevante job wel zien zitten en dus graag hun collega willen worden. Daarom houden ze:

  • Op 9 september een online event vanuit de North Galaxytorens waarop enkele collega’s van de douane komen spreken en iemand van P&O alle voordelen komt toelichten, specifiek voor de personeelsleden van D&A. Dit zal live gaan tussen 17 en 19u, met een Q&A gedurende het laatste (half)uur.
  • Op 10 september van 13u00 tot 16u30 een fysiek event, een echte belevingsdag, in het GIP Linkeroever.

Met deze fysieke jobbeurs willen ze hun grote aantal vacatures promoten en de taken van de administratie Douane en Accijnzen toelichten bij de deelnemers. Dit doen ze aan de hand van ambassadeurs die meer uitleg geven over hun job. Zo kunnen de geïnteresseerden meteen kennismaken met hun nieuwe collega’s! Er zullen ook verschillende standjes zijn waarin ze de verschillende functies van de Belgische douane kunnen ontdekken. Van hondengeleiders tot de scanvan, wapens en namaak: alles komt aan bod!

Aha, jij kent iemand die graag een boeiende en uitdagende job wil? Laat dan zeker weten dat inschrijven voor hun fysieke jobbeurs kan via deze link en voor het online event via deze link. Wacht niet te lang, want de inschrijvingen sluiten op 7 september.

Solliciteren kan vanaf 9 september op de website van Werkenvoor.be.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures