Het RIZIV is op zoek naar zeven artsen om verschillende van zijn diensten te versterken. Als arts kan je er met je medische kennis de sociale zekerheid beschermen en zo het verschil maken voor de samenleving in zijn geheel. Een boeiende uitdaging om aan te gaan, en dat in balans met je privéleven. Ben je arts, aarzel dan niet en solliciteer!

Het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering) is momenteel op zoek naar meerdere artsen. Hoewel er vacatures zijn verspreid over drie verschillende diensten, is de essentie van al het werk hetzelfde: je gebruikt in de eerste plaats je medische expertise om in te schatten of publieke middelen correct ingezet worden, waardoor je ervoor zorgt dat het systeem van de sociale zekerheid rendabel blijft.

Goed omringd

Voor elk dossier waar je mee te maken krijgt, kan je naast je medische bagage ook een beroep doen op gespecialiseerde literatuur, om zo tot de nodige conclusies te komen. Je kan bovendien op bijkomende ondersteuning rekenen: er zijn collega’s waar je op kan terugvallen en is er ruimte voor constante bijscholing. En ook niet onbelangrijk: ondanks die uitdagende context mag je toch uitgaan van regelmatige uren, zodat een goede balans tussen werk en privéleven mogelijk is.

Diverse diensten en locaties

Het RIZIV heeft momenteel zeven vacatures voor artsen in de aanbieding, verspreid over de regionale kantoren in Brussel, Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Het gaat om jobs binnen de volgende drie diensten:

Klaar voor de ommezwaai?

Je zal het je niet beklagen! Bekijk hier de volledige functiebeschrijving en solliciteer ten laatste op 10/10!

Infodag

Heb je interesse om als arts aan de slag te gaan bij het RIZIV maar twijfel je nog een beetje en wil je meer info? Kom dan naar een infodag in ons hoofdkantoor in Brussel op 17/09, van 10 tot 12 uur. Inschrijven kan nog t.e.m. 15/09 via hrtalent@riziv-inami.fgov.be.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures