Organisatie instapkaartproef penitentiair bewakingsassistent (cipier) m/v/x

Om penitentiair bewakingsassistent (cipier) te kunnen worden, moet je een diploma hoger secundair onderwijs hebben. Als je dit diploma niet hebt, is er toch een manier om te solliciteren voor deze vacature. In dit geval moet je eerst slagen voor de instapkaartproef. Deze instapkaart toont aan dat je kan functioneren op het niveau van hoger secundair onderwijs. Indien je geslaagd bent voor de instapkaart, kan je je nadien inschrijven voor de testen van de selectie penitentiair bewakingsassistent.

Hoe en wanneer inschrijven voor de instapkaart?

Via deze link vind je meer informatie over de instapkaartproef en de testen die je moet afleggen. Wil je deelnemen? Dan moet je online solliciteren door op de solliciteerknop te drukken. Dit kan van 25 januari 2022 tot en met 8 februari 2022. Zorg ervoor dat je online dossier (Mijn dossier) in orde is!

De testen gaan door tussen 1 februari 2022 en 21 februari 2022 (planning onder voorbehoud).

Meer info?

Contacteer pba@bosa.fgov.be

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures