Droom je al jaren van een podiumplaats? Maar je hebt noch het zangtalent om potten te breken bij The Voice, noch die precieze backhand om een Grand Slam te winnen? Wat als jouw fiscale expertise ervoor kan zorgen dat die felbegeerde podiumplaats met ronkende titel van Belgisch kampioen binnen handbereik ligt?

Hoezo? FOD Financiën biedt je de kans om je dromen en ambities waar te maken. Je kan voor de allereerste keer deelnemen aan een uitdaging van jewelste en dan nog wel in jouw favoriete discipline: fiscaliteit. Zeg nu zelf, wie anders dan FOD Financiën kan voor zo’n innovatieve primeur als de Fiscalist Challenge 2021 zorgen?

Dus, als jij niet te verslaan bent op belastinggebied en een leuke uitdaging je wel kan smaken, dan is deze Challenge echt iets jou! Het maakt niet uit of je nog student bent of al een ervaringsdeskundige, iedereen is van harte welkom. Er valt niets te verliezen, alleen maar te winnen! In het slechtste geval hou je er een geweldige ervaring op na en ontmoet je andere professionals en fiscalisten.

In het beste geval sleep je een mooie prijs in de wacht en verover je een plaatsje op ons fiscaal erepodium! Meer nog, ben je nog op zoek bent naar een boeiende job, dan kan krijg je die als finalist misschien ook aangeboden. Talent uitdagen, aantrekkken en koesteren?

Hier vind je meer info

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures