Heb je expertise als IT’er of zorgverlener, hou dan vanaf nu onze site goed in de gaten. Vandaag start immers een grote rekruteringscampagne waarbij we nog het hele najaar in totaal honderden vacatures publiceren.

De komende weken lanceert de federale overheid meer dan 250 vacatures voor uiteenlopende functies in de domeinen van IT en zorgverlening. De nood aan vers bloed is hoog, want in de nasleep van de coronacrisis wordt prioritair werk gemaakt van een robuustere gezondheidszorg en een verdere digitalisering. Voor sommige van de openstaande jobs is ervaring vereist, voor andere dan weer niet, dus ook voor pas afgestudeerden liggen er kansen.

Diverse vacatures

Hoewel de vacatures zich beperken tot twee segmenten zijn ze heel divers. Het gaat om IT-functies als ontwikkelaar, business analist, netwerkarchitect, security manager of helpdeskmedewerker. Daarnaast heb je zorggerelateerde functies als arts, beheerder van wetenschappelijke dossiers, inspecteur, evaluator of verpleegkundige. Al deze vacatures vind je bovendien bij heel verschillende federale organisaties, een twintigtal in totaal, waaronder de FOD Volksgezondheid, Belnet, de Koninklijke Bibliotheek, de FOD Binnenlandse Zaken of het RIZIV.

Benieuwd naar de vacatures?

Hier vind je een overzicht van alle openstaande jobs voor IT’ers.

Hier vind je een overzichtvan alle openstaande jobs voor zorgprofielen.

Op deze pagina’s kan je ook kennismaken met huidige medewerkers die over hun jobervaring vertellen binnen de federale overheid.

Geen werkgever als een andere

De federale overheid heeft enkele bijzondere troeven als werkgever. Om te beginnen is er de maatschappelijke meerwaarde: met je job draag je (indirect) bij aan een goed werkende overheid en bijgevolg een betere samenleving. Al wie er werkt, krijgt ook de kans om zich voluit te ontwikkelen dankzij een ruim aanbod aan opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Bovendien zorgen de flexibele uurregeling en soepele omgang met telewerk voor een evenwichtige werk-privébalans!

Lees meer over onze sterktes en waarom je bij de federale overheid zou moeten werken.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures