Coming soon: Top Skills-infosessie voor vrouwen met managementambities

Top Skills is een jaarlijkse actie van de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA). Het doel is om vrouwen aan te moedigen te solliciteren voor topmanagementfuncties binnen de federale overheid en er een managementcarrière uit te bouwen. Uit de statistieken van de afgelopen jaren blijkt immers dat vrouwen slechts een derde uitmaken van alle sollicitaties voor topfuncties.

Via Top Skills kunnen vrouwen met leidinggevend talent, binnen de federale overheid maar ook daarbuiten, rekenen op concrete en inspirerende ondersteuning. Zo staat in september een infosessie gepland per taalgroep. Een exacte datum is momenteel nog niet bekend, maar wordt binnenkort meegedeeld.

Infosessie

Op het programma (voorlopig)

  • Toelichten bij procedure voor aanwerving van topmanagers
  • Aanbod van de FOD BOSA voor ontwikkeling van professionele en leidinggevende vaardigheden
  • Getuigenissen van topvrouwen bij de federale overheid en Q&A.

De sessies voor Franstalige en Nederlandstalige deelnemers zullen op twee verschillende data plaatsvinden. 

De infosessie vindt online plaats en zal twee uur duren. 

Voor wie?

Ben je een vrouw in een eerstelijns- of middenkaderfunctie? Ben je al federaal ambtenaar of overweeg je te solliciteren als topmanager op federaal niveau? Dan is deze infosessie van Top Skills iets voor jou!

Hoe inschrijven?

Voorlopig is inschrijven nog niet mogelijk. Van zodra dat kan, word je op de hoogte gebracht. Het aantal beschikbare plaatsen zal om technische redenen sowieso beperkt zijn.

Contact

Vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar topskillsNL@bosa.fgov.be.