Kies als arts voor de federale overheid

Wil je een nieuwe uitdaging aangaan als arts? Aarzel dan niet om te solliciteren voor één van de vacatures bij de FOD Volksgezondheid. Want werken bij de federale overheid heeft zo zijn voordelen, niet in het minst voor artsen. Ontdek ons aanbod en waag je kans!

Wees maar zeker dat er gegronde redenen zijn om als arts voor de federale overheid te werken. Verspreid over heel uiteenlopende organisaties zijn heel wat dokters aan de slag die maar al te goed weten waarom ze de stap hebben gezet. Hieronder vind je de belangrijkste redenen die voor artsen bij de FOD Volksgezondheid de doorslag gaven.

  1. Je heb een interessante job, met de nodige autonomie én flexibiliteit
  2. Je krijgt de kans een netwerk met gezondheidsprofessionals uit te bouwen
  3. Je krijgt ruimte voor een evenwichtige balans tussen werk en privé

Bekijk nieuwste vacatures

Ben je verleid door wat de FOD Volksgezondheid te bieden heeft? Bekijk dan zeker hun nieuwste vacatures en solliciteer! Je hebt daarvoor nog de tijd tot en met 11 mei.

Momenteel is de FOD Volksgezondheid op zoek naar vijf artsen die aan de slag kunnen bij Medex.

  • 4 artsen (m/v/x):
    In deze rol voer je medische onderzoeken uit omtrent arbeidsongeschiktheid (in het kader van arbeidsongevallen, beroepsziekten, vervroegde pensionering of afwezigheid wegens ziekte). Daarnaast ga je ook de medische geschiktheid na van kandidaat-autobestuurders, -schippers en -piloten. 
  • 1 arts - diensthoofd medische kwaliteit (m/v/x):
    In deze functie waak je over de kwaliteit van de verschillende soorten medische onderzoeken die Medex uitvoert. Je bent verantwoordelijk voor het medische team en je werkt actief mee aan de strategie. Tot slot vertegenwoordig je ook het medisch-wetenschappelijke team als referentiepersoon op het vlak van medische kwaliteit.

Maak kennis met Medex

Medex behoort tot de FOD Volksgezondheid. Deze dienst voert medische onderzoeken uit, onder meer wat betreft lichamelijke schade, arbeidsgeschiktheid (re-integratie, vervroegde pensionering en ziektecontrole) en medische geschiktheid van chauffeurs, schippers en piloten.

Maak kennis met Mohamed Ferroudji, arts bij Medex

Bekijk deze video en kom nog meer te weten over Medex!

 

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures