We zetten onze selectietesten voort

Of het gaat om het waarborgen van de continuïteit van de dienstverlening aan de burgers of om het versterken van de teams die betrokken zijn bij de strijd tegen het coronavirus, de werving van nieuwe medewerkers blijft een cruciale taak. Daarom zetten we onze selectietesten voort na de aankondiging van de laatste beslissingen van vrijdag 30 oktober in het kader van de strijd tegen Covid-19We zullen er zoveel mogelijk voor zorgen dat mondelinge selectieinterviews online kunnen plaatsvinden.

Om het aantal mensen dat in ons gebouw aanwezig moet zijn te verminderen, hebben we echter besloten om al onze taaltesten op te schorten.

Je kan je testen in alle veiligheid doen 

Moet je een test doen bij Selor? Wees gerust, we nemen de situatie zeer ernstig en hebben er alles aan gedaan om je in alle veiligheid te ontvangen (vermindering van het aantal kandidaten dat in de testzaal aanwezig is, respect voor afstanden, dragen van een mondmasker verplicht, desinfectie van testmateriaal, enz.).

Het gebouw (WTCIII) waar je je testen aflegt is in de onmiddellijke nabijheid (100 m) van het Noordstation, buiten het centrum van Brussel dus.

Op deze pagina vind je de maatregelen die we namen en wat we van jou verwachten als je bij Selor een test komt doen.

Door deze verschillende maatregelen te respecteren, slagen we er samen in om elk risico op verspreiding van het coronavirus te vermijden.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures