m/v/x gezocht voor de strijd tegen het coronavirus

Verschillende federale organisaties hebben versterking nodig: de komende weken zullen er niet minder dan 200 vacatures worden ingevuld om de huidige crisis de baas te kunnen. Solliciteer en help mee in de strijd tegen het coronavirus!

Binnenkort worden er bij het Nationaal Crisiscentrum, de FOD Volksgezondheid, de FOD Buitenlandse Zaken, het RIZIV en het Federaal agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten verschillende profielen aangeworven.

Jobs met een groot maatschappelijk belang

De nieuwe krachten dragen hun steentje bij in de strijd tegen het coronavirus, dat ons leven de voorbije maanden zwaar aan banden heeft gelegd. Deze jobs zijn dus van groot maatschappelijk belang. Solliciteer nu en maak het verschil!

Kom voor de FOD Volksgezondheid werken!

De medewerkers van de FOD Volksgezondheid waken mee over ieders gezondheid. Door voor deze werkgever te kiezen kan je echt een verschil maken, want je helpt mee het beleid te wijzigen op het vlak van gezondheid, de veiligheid van de voedselketen en het leefmilieu.

Momenteel kan je solliciteren voor de functie van:

  • expert in crisisbeheer (m/v/x) - solliciteren kan tot en met 29/10 - Je staat in voor het operationeel beheer van de diensten van de FOD Volksgezondheid die belast zijn met de voorbereiding/het beheer van volksgezondheidscrisissen, de ondersteuning van de medische component van de civiele bescherming en de humanitaire component (EMT, B-FAST) en Saniport. Verder ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de FOD en de federale staat op incidenten of crisissen rond de volksgezondheid.
  • 11 controleurs Saniport (m/v/x) - solliciteren kan tot en met 4/11 - Je vertegenwoordigt de federale overheid bevoegd voor Volksgezondheid voor de opdrachten op het vlak van gezondheidstoezicht van het internationaal verkeer (Saniport) in de luchthaven van Zaventem of de zeehavens (Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge).

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures