De FOD Bosa (waarvan Selor deel uitmaakt) zoekt laatstejaars masterstudenten die op 13 oktober 2020 aan een assessmentcenter willen deelnemen, gevolgd door een mondelinge feedback op 20 oktober 2020. Een unieke kans om vertrouwd te raken met assessments.

Wat is een assessmentcenter?

Assessments worden vaak ingezet in selectieprocedures. Bij een assessment worden verschillende HR-technieken gecombineerd om na te gaan of je geschikt bent voor een bepaalde functie. Je wordt geëvalueerd door verschillende assessoren (of juryleden) aan de hand van een aantal oefeningen. De assessoren vragen je om je in een fictieve situatie in te leven, en observeren jouw gedrag. Dit vergelijken ze dan met een vooraf opgesteld competentieprofiel.

Wil je jezelf vertrouwd maken met assessmentoefeningen? Neem deel aan ons project!

Waarom deelnemen?

Selor biedt je een unieke kans om als fictieve kandidaat een assessment te doorlopen. Je kan kennismaken met assessmentoefeningen in de praktijk. Je krijgt mondelinge feedback over je sterke en je te ontwikkelen competenties

Je doet een eerste ervaring in assessments op en je vertrekt dankzij deze feedback beter voorbereid naar toekomstige sollicitaties.

Niks dan voordelen dus!

Praktisch

Wanneer?

13/10/2020 – gedurende 4 uur, om deel te nemen aan het assessment. Dit onderdeel gaat door in het gebouw van de FOD BOSA / Selor, WTC III, Simon Bolivarlaan 30, 1000 Brussel.

EN 20/10/2020 – gedurende 45 minuten, om een mondelinge feedback te krijgen van je prestatie. Dit onderdeel gaat online door, via Microsoft Teams.

Inschrijven?

Stuur je cv en korte motivatie naar seloracademy@bosa.fgov.be voor 7 september 2020.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures