Een geleidelijke heropstart vanaf 25 mei

Het spreekt voor zich dat de huidige situatie gevolgen heeft voor de manier waarop we onze activiteiten kunnen hervatten. We kunnen onze activiteiten namelijk niet even snel en even uitgebreid als vroeger hervatten omdat we met name de verschillende gezondheidsmaatregelen moeten naleven.

We nemen eerst contact op met de kandidaten uit een lopende procedure om ze persoonlijk (via mail en Mijn Selor) te informeren over de hervatting van hun procedure en de mogelijkheid om in te schrijven voor een test.

Als je al ingeschreven bent in een procedure waarvan de test geannuleerd werd, blijf je ingeschreven. We contacteren je van zodra de testsessies van jouw procedure geprogrammeerd worden.

Ontdek de maatregelen die we nemen om je in alle veiligheid te ontvangen

We nemen de situatie heel serieus en zijn ons op dit moment aan het organiseren zodat we aan alle voorwaarden voldoen om je op een veilige manier te ontvangen. We rekenen er ook op dat je de maatregelen in ons gebouw respecteert.
Op deze pagina vind je al de info die je moet weten, als je een test bij Selor komt afleggen.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures