Schrijf je in voor de generieke screening voor bevordering naar niveau C

Je kan je opnieuw inschrijven voor de generieke screening (algemeen gedeelte) voor bevordering naar niveau C. De inschrijvingsperiode zal lopen van 06/03/2020 tot en met 26/03/2020. De testen vinden plaats van 30/03/2020 tot en met 29/04/2020 (onder voorbehoud). Vanaf 27/03/2020 zal je zelf een datum kunnen kiezen binnen de voorzien testperiode.

Inschrijven?

Vanaf 27/03/2020 zal je via het postvak 'Mijn berichten en taken' in "Mijn Selor" online zelf een keuze kunnen maken tussen de voorgestelde data en uren voor de generieke screening. Lees alle info over de bevorderingsprocedure hier.

Zorg er daarbij zeker voor dat je Mijn Selor volledig ingevuld is, en dat je je benoemingsbesluit opgeladen hebt.

Alle info over Mijn Selor vind je hier.

We verzamelden bijkomende informatie over de deelnemingsvoorwaarden, vrijstellingen en uitsluitingen en de wetgeving hier.

We herinneren je er aan dat Selor instaat voor de generieke screening (algemene gedeelte), en je dus hierbij kan verder helpen. Echter, voor de functiespecifieke screening (Bijzondere gedeelte: de evaluatie van de kennisverwerving) is je eigen HR-dienst het aanspreekpunt.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures