Coronavirus: verlenging annulatie van de testen tot en met 15 mei, jobday gebeurt online

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, worden volgende nieuwe maatregelen genomen met betrekking tot de organisatie van de testen:

Annulatie van al de testen tot en met 15 mei

Alle selectie- en taaltesten (pc-proeven, schriftelijke proeven, interviews) worden geannuleerd en opgeschort en dit tot en met 15 mei 2020.

We schrijven alle kandidaten uit van de gekozen testsessies (geïnformatiseerde proef of interview). Er worden momenteel geen nieuwe testdata voorgesteld.

Wel blijven alle kandidaten ingeschreven in hun selectie- of taalprocedure en zullen ze op een later moment terug de mogelijkheid krijgen om een nieuw testmoment te kiezen. Kandidaten zullen hierover per mail verwittigd worden.

Met concrete vragen kan je steeds terecht bij de contactpersoon van Selor die je terugvindt in de functiebeschrijving in de rubriek ‘Contactgegevens van Selor’.

Waarom verlengen we de annulatie van de testen tot 15 mei ?

Als we groen licht zouden krijgen om terug op te starten net voor 3 mei, dan hebben we enkele dagen nodig om de verschillende testen in de plannen, de uitnodigen te versturen en ervoor te zorgen dat wij de kandidaten in de beste omstandigheden kunnen ontvangen.

Een uitzondering, de jobday voor <-26 jarigen verloopt in 2.0 modus

Kandidaten die hebben gesolliciteerd voor één van de startbaanovereenkomsten in het kader van onze jobday en wiens sollicitatie door de recruiters is geselecteerd, zullen persoonlijk worden gecontacteerd. Recruiters die dat wensen en die over het nodige materiaal beschikken, kunnen hun kandidaten de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan een telefonisch interview.

We blijven de situatie op de voet opvolgen en communiceren hierover verder op onze website.

We hopen op je begrip bij deze noodzakelijke aanpassing en excuseren ons voor de eventuele ongemakken die dit met zich meebrengt.

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures