Selor zoekt een arts diensthoofd A4 (m/v/x) voor Medex van de FOD Volksgezondheid

Ontdek de job van arts diensthoofd bij Medex

Je taken

Je waakt over de kwaliteit van de medische onderzoeken in de verschillende expertisedomeinen van Medex: evaluatie lichamelijke schade, Gerechtelijk-Geneeskundige Dienst, evaluatie van arbeidsgeschiktheid (re-integratie, vervroegde pensionering en ziektecontrole) en de evaluatie van de medische geschiktheid van chauffeurs, schippers en piloten.

Je rollen

  • Je bent verantwoordelijk voor het medische team bij Medex. Dit team bestaat uit artsen en paramedici en werkt nauw samen met externe artsen.
  • Daarnaast neem je actief deel aan de strategie van Medex. Je draagt ook op innoverende wijze bij aan het ontwikkelen van de visie van Medex en het uitvoeren van zijn missies.
  • Je vertegenwoordigt het medische/wetenschappelijke team als referentiepersoon op vlak van medische kwaliteit.

Waarom kiezen voor Medex?

  • Medex is de referentie wat betreft objectieve en kwaliteitsvolle medische expertises. Wij evalueren lichamelijke schade bij ambtenaren en slachtoffers van gewelddaden waaronder slachtoffers van aanslagen. We evalueren ook de arbeidsgeschiktheid bij ambtenaren en de medische geschiktheid van chauffeurs, schippers en piloten. Hierbij rekenen wij op jouw kennis en vaardigheden.
  • Je krijgt ondersteuning van een paramedisch team en een administratief team. Collegialiteit zit in onze bedrijfscultuur verweven.
  • Flexibiliteit troef: het is mogelijk om deze job te combineren met een eigen praktijk of andere betaalde tewerkstelling. Ook bieden we glijdende werkuren aan binnen een 38-urenweek en de mogelijkheid tot telewerk.
  • Je krijgt 26 dagen verlof per jaar met de mogelijkheid tot 12 compensatiedagen per jaar bij het behalen van de doelstellingen. Bovendien krijg je betaald verlof tussen Kerst en Nieuwjaar.
  • Er zijn nog tal van andere voordelen: je kan opleidingen volgen tijdens de werkuren, er is gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, je krijgt een laptop,…

Getuigenissen

Dokter Libert Vandenbempt: ‘Ik sta vaak voor boeiende medische vraagstukken’.

Dokter Catherine Vanmeensel: ‘We vormen een hechte, dynamische groep en dat is aangenaam’.

Dokter Thomas Still: ‘De afspraken worden op voorhand vastgelegd waardoor ik een goeie werk-privébalans kan behouden’.

Dokter Peter Ketels: ‘Ik krijg te maken met andere aspecten van de geneeskunde waardoor ik een beter totaalbeeld krijg van de gevolgen van eerder genomen medische beslissingen voor de uiteindelijke privé- & werksituatie van de patiënt.’

Meer weten over Medex?

  • Bekijk het filmpje

Meer info over de jobinhoud?

Jean-Paul Gabrys
Directeur Medex
Tel.: 02/524.75.17 of 0496/58.18.60
E-mail: jean-paul.gabrys@health.fgov.be

Katty Cauwerts
Diensthoofd Algemene Diensten Medex
Tel.: 0473/63.33.39
E-mail: katty.cauwerts@health.fgov.be

Geïnteresseerd in deze functie? Aarzel niet om te solliciteren!

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures