Het FAVV werft aan

Van riek tot vork: nuttig, verrijkend, dynamisch en flexibel werk

Dierenarts, plantenexperten en controleurs leveren zeer nuttig werk: elke dag voeren ze taken uit in het belang van de mensen en dit werkt zeer motiverend! Iedereen eet en drinkt. Met hun controles waken ze over de gezondheid van iedereen, in het bijzonder van de zwaksten in onze samenleving, namelijk kinderen en ouderen.

Solliciteer voor één van de 20 vacatures bij het FAVV tot en met 29 februari 2020.

Het FAVV zoekt 9 controleurs.

Heb je een bachelor of ben je laatstejaarsstudent in chemie, biologie, biochemie of biotechnologie, landbouwkunde, bio-ingenieurswetenschappen, milieuzorg, geneeskunde, diergeneeskunde, voedings- en dieetkunde, biomedische en farmaceutische wetenschappen, medische laboratoriumtechnologie, verpleegkunde of vroedkunde.

Dan kan je controleur worden bij het FAVV! Ontdek hier de getuigenissen van jouw toekomstige collega’s controleurs en solliciteer!

Het FAVV rekruteert ook 2 experten planten en plantaardige producten in Brussel.

Heb je een master in landbouwkunde, biologie of meetkunde, of ben je bio-ingenieur of industrieel ingenieur met een specialisatie in agronomie? Als je laatstejaarsstudent bent, kom je ook in aanmerking voor deze job!

Ontdek snel jouw toekomstige job hier en solliciteer!

Ook de dierenartsen van het FAVV werken aan een zo veilig mogelijke voedselketen in België. Daarom zoeken ze 9 nieuwe collega’s dierenartsen.

Heb je een master in diergeneeskunde of studeer je dit jaar af? Ontdek hier de getuigenissen van jouw toekomstige collega’s dierenartsen en solliciteer!

Werken voor .be?

Zoek de job die bij je past en kom erbij!

Ontdek alle openstaande vacatures