De FOD Binnenlandse Zaken rekruteert 9 IT-experten (m/v/x)

Ben je bachelor en geboeid door IT? Solliciteer dan als de bliksem voor één van deze jobs!

De FOD Binnenlandse Zaken rekruteert momenteel:

Heb je een bachelor in informatica, elektronica of programmeren of ben je laatstejaarsstudent? Dan ben je de persoon die we zoeken! Je kan ook solliciteren als je een andere bachelor hebt en 1 jaar ervaring in IT.

Lees de functiebeschrijving aandachtig en solliciteer! Dit kan tot en met 11 november 2019.

Waarom werken als IT’er bij de FOD Binnenlandse Zaken?

Je staat in voor de IT-veiligheid van de gegevens en systemen van de FOD Binnenlandse Zaken, om zo bij te dragen aan de veiligheid van het land! Je krijgt ook de mogelijkheid om eigen projecten op te zetten. 

Je werkt binnen de stafdienst ICT. De Stafdienst ICT is een kleine directie waarin een positieve werksfeer en samenwerking centraal staan. Je zal deel uitmaken van een groep die gepassioneerd is door het vak, werkt vanuit zijn eigenheid en die vertrouwen en expertise hoog in het vaandel draagt. Er zijn daardoor ook veel mogelijkheden om kennis op te doen, zowel on-the-job als via opleiding (OFO en andere). Daarnaast krijg je binnen onze organisatie de mogelijkheid om steeds door te groeien.

Wil je meer weten over de FOD Binnenlandse Zaken?

Kijk naar dit filmpje of surf snel naar de website.