Ben je een vrouw en zou graag een topfunctie willen bekleden? Schrijf je nu in voor Top Skills!

Ook dit jaar kunnen vrouwen met managementambities deelnemen aan een assessment simulatie. Zo krijgen ze een beter inzicht in hun sterktes en verbeterpunten. Bovendien maken ze zich zo de procedure voor topfuncties eigen.

Deelnemingsvoorwaarden

Dit project staat open

  • voor vrouwen
  • met een basisdiploma van de 2e cyclus (vb. licentiaat/master) van universitair onderwijs of van het hoger onderwijs van het lange type OF die een functie van niveau A binnen de federale overheid uitoefenen.
  • en minstens 6 jaar managementervaring OF minstens 10 jaar werkervaring in hetzelfde vakgebied.

Geïnteresseerd in Top Skills 2019?

Als je aan de deelnemingsvoorwaarden voldoet, kan je vanaf vandaag inschrijven voor Top Skills en deelnemen aan een assessment simulatie. Je kan je kandidatuur tot en met 20 oktober 2019 indienen.

Een jury selecteert vervolgens 24 vrouwen (12 Nederlandstalig en 12 Franstalig) , gebaseerd op hun cv en op hun motivatie. De nederlandstalige assessments zullen op 29 november 2019, 4 en 12 december 2019.

Hoe je kandidaat stellen?

Om geldig ingeschreven te zijn, moet je

  • voldoen aan de deelnemingsvoorwaarden
  • het standaard Top Skills-cv zo en precies mogelijk invullen (er wordt geen ander of aangepast cv aanvaard). In geval van gelijkaardige profielen wordt de selectie van de kandidaten gebaseerd op hun motivatie. Dit cv kan je hier downloaden.
  • dit standaard cv terugsturen naar topskillsNL@bosa.fgov.be tot en met 20/10/19.

Meer details over Top Skills 2019 vind je hier. Je kan ook onze FAQ raadplegen.