De POD Maatschappelijke Integratie werft 1 medewerker/projectbeheeerder (m/v/x) managementondersteuning aan.

Wil je meer weten over deze functie?

Lisa Asselman vertelt ons over haar functie en waarom deze zo aantrekkelijk is. 

“Ik stel nieuwe projectoproepen op, analyseer alle projectvoorstellen en volg de geselecteerde projecten inhoudelijk op. Hiervoor organiseer ik verschillende opvolgingsvergaderingen, sta ik regelmatig in contact met de projectverantwoordelijken en ga ik kijken op het terrein hoe het project verloopt. 

Er is geen typische werkdag binnen mijn functie!

De taken variëren elke dag en elke week. Als inhoudelijk coördinator heb ik een zeer gevarieerd takenpakket. Binnen mijn functie vervul ik enkele administratieve en budgettaire taken (opvolging van de uitbetaling van de subsidies), maar het grootste deel van de tijd hou ik me bezig met zeer inhoudelijke taken. En op inhoudelijk vlak is deze functie ontzettend boeiend. Integratie en armoedebestrijding zijn twee thema’s waarin ik me graag in verdiep.

Verder hecht de POD veel belang aan opleidingen. Elke werknemer mag minstens 10 opleidingsdagen volgen. Dat vind ik bijzonder interessant omdat dit je aanzet om nieuwe dingen te leren, jezelf te ontplooien en te groeien binnen je functie. 

De POD Maatschappelijke Integratie is een jonge en dynamische organisatie die elk talent warm onthaalt

De POD is een zeer open en warme organisatie met een vlakke structuur. We werken bijvoorbeeld in een open space, niemand heeft een eigen afgesloten bureau, ook de voorzitter niet -  ik werk trouwens geregeld naast hem. Hierdoor verloopt het contact met de hiërarchie vlot, je kan je diensthoofd of de voorzitter gemakkelijk aanspreken als je met vragen zit. 

Hier kan je de volledige getuigenis van Lisa lezen

 

Wil je met ons komen werken? Je kan tot en met 10 december 2018 solliciteren.

Heb jij een master? Zijn onderwerpen als armoedebestrijding, sociale integratie of professionele activering belangrijk voor je?

Solliciteer snel voor de functie als medewerker / projectbeheerder binnen de POD Maatschappelijke Integratie.