Het Loopbaancentrum van het DG Rekrutering en Ontwikkeling werkt al enkele maanden, met een multidisciplinair team en verschillende pilootorganisaties, aan het project Talent on the Move.

Hun doelstelling? De federale organisaties ondersteunen bij het opzetten van een modern en flexibel human resourcesbeleid dat aan elke medewerker mogelijkheden biedt om zijn federale loopbaan te verrijken en de organisaties toelaat intern of onder elkaar oplossingen te vinden om tegemoet te komen aan de evoluties die ze doormaken.

We vatten de mogelijkheden om je federale loopbaan te verrijken samen:

Hun getuigenissen kunnen je inspireren!

Verschillende ambtenaren hebben hun ervaringen met mobiliteit binnen de federale administratie met ons gedeeld. Misschien zijn hun getuigenissen een bron van inspiratie voor jou? Je kan alle getuigenissen hier lezen.

Heb je zin om je loopbaan te verrijken?

Aarzel dan niet, en praat erover met je leidinggevende of met je SPOC HR. Ook het Loopbaancentrum van de FOD Beleid en Ondersteuning is er voor je om je vragen te beantwoorden.