Selor zoekt laatstejaars masterstudenten die op 6 februari aan een assessmentcenter willen deelnemen. Een unieke kans om vertrouwd te raken met assessments.

Wat is een assessmentcenter?

Assessments worden vaak ingezet in selectieprocedures. Bij een assessment worden verschillende HR-technieken gecombineerd om na te gaan of je geschikt bent voor een bepaalde functie. Je wordt geëvalueerd door verschillende assessoren (of juryleden) aan de hand van een aantal oefeningen.
De assessoren vragen je om je in een fictieve situatie in te leven, en observeren jouw gedrag. Dit vergelijken ze dan met een vooraf opgesteld competentieprofiel.

Selor is dus op zoek naar gemotiveerde laatstejaars masterstudenten die zich vertrouwd willen maken met assessmentoefeningen.

Waarom deelnemen?

Selor biedt je een unieke kans om als fictieve kandidaat een assessment te doorlopen. Je kan kennismaken met assessmentoefeningen in de praktijk. Je krijgt feedback over je je sterke en je te ontwikkelen competenties.

Je doet een eerste ervaring in assessments op en je vertrekt dankzij deze feedback beter voorbereid naar toekomstige sollicitaties. Je kan deze ervaring uiteraard ook aan je cv toevoegen.

Bovendien krijg je als bedanking voor je deelname een cadeaubon.

Niks dan voordelen dus!

Praktisch

Wanneer: 6/2/2018
Waar: Selor, WTC III, Simon Bolivarlaan 30, 1000 Brussel

Inschrijven: Stuur je cv en korte motivatie naar seloracademy@selor.be voor 11 januari 2018.