In een gesloten centrum worden vreemdelingen opgevangen die niet langer in het land kunnen blijven. De veiligheidsbegeleiders zijn het eerste aanspreekpunt voor de bewoners. Je biedt hen een luisterend oor en de nodige begeleiding bij activiteiten. Je staat ook in voor de veiligheid en houdt mee toezicht.

Wat verwachten we van jou?

Voor deze job moet je beschikken over een diploma van hoger middelbaar onderwijs. Ervaring is niet nodig. Wel kan je goed met mensen omgaan en snel situaties inschatten. Je hebt ook goede communicatieve vaardigheden. Je bent bereid om in een volcontinu systeem te werken.

Troeven van deze job

Je krijgt een aantrekkelijk loon en hebt recht op extra premies door de aard van het werk. Verder kan je genieten van een voordelige hospitalisatieverzekering en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. Je hebt recht op minstens 26 dagen vakantie per jaar. Eventuele overuren kan je recupereren.

Solliciteer tot 18 september

Via deze link vind je meer details over de functie, en je kan direct solliciteren.

Collega’s aan het woord

Je toekomstige collega’s van andere centra kunnen je nu al meer vertellen over de job.

Karen Lenaerts

“Het is een erg afwisselende job, geen twee werkdagen zijn dezelfde hier.”

Jurgen Mertens

“Goed met mensen kunnen omgaan is het belangrijkste, en dat zowel met de bewoners als met de collega’s.”

André Van Gucht

“Geen jetlag van het reizen want een multiculturele wereld komt gewoon naar jou toe!”